Nytt hååår

Blog

For de som følger meg på instagram har allerede sett noen bilder av håret mitt, jeg er i hvert fall utrolig fornøyd - noe jeg alltid blir etter å ha vært hos Karlsson Barlindhaug. Lurte dere litt når jeg sa ''siste dag som redhead'', hihiii. Jeg synes Ombre er drit fint, men ville ha noe helt nytt, som jeg ikke har sett på mange andre. Liker å skille meg ut ved ''hjelp'' av håret! Derfor farget jeg håret til en slags rødrosa ombre! Håret er brunt helt øverst, og blir rødere nedover og til slutt nesten helt rosa på tuppene. Litt dipdye-ish, elsker det!

Før:

Her hadde jeg sovet med fletter, men dere ser forsatt hvor mye fargen hadde gått ut av håret. Ikke fint!

Underveis:

Startet med å farge etterveksten og litt nedover brunt, med liiiitt rødt i fargen, så overgangen skulle komme naturlig. Tuppene bleket vi med et veldig svakt blekemiddel!

Husker dere tubefargene jeg har vist dere på bloggen tidligere? Det er de jeg bruker til å farge håret mitt. Fargen går ut etter noen uker, og sliter veldig lite på håret. Disse to fargene skulle legges inn i håret i vasken, etter at frisøren hadde skyldt ut blekemiddelet.

Flinke Isabelle! Følg henne gjerne på instagram for å se flere bilder: isabellesc

Etter å ha skylt ut all fargen, fønet de håret mitt og rettet det. Var utroolig spent på å se hvordan håret ble!


Slik ble resultatet:

Likte dere det? Det er veldig vanskelig å få frem fargen på bilder, i noen lys er håret helt rosa mens i andre knæsj rødt. Men er en blanding!

Liker

Kommentarer

lampy industrialne,
I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again!
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
Banner Stands UK,
Do men and women still use these? Personally I adore gadgets but I do prefer something a bit a lot more up to date. Still, nicely written piece thanks.
www.youtube.com/channel/UCs3KOBeOuZMdA-Brr