Nytt fra SheInside

Blog

I dag var jeg på poskontoret og hentet en pakke fra Sheinside.com. Har gledet meg masse til å klærene derfra, og jeg er såå fornøyd! Alt sammen passet og var drit kult

Får ofte spørsmål om hvor jeg kjøper klærnene mine på nett, og det går mye i denne nettsiden altså. De har så mye forskjellig der, og prisen er ikke så verst heller! Alt som er på moten havner fort der, så hver gang jeg ser på gaten noe jeg synes er fint, sjekker jeg siden deres for å se om det har kommet inn. Det har det som oftest også! Husk at det kommer på toll i tillegg om du bestiller for over 200, du kan evnt. be de dele opp sendingene.

En utrolig myk og fin genser, dere finner den her

Har ønsket meg denne såå lenge, endelig min! Har klippet av ermene, eller hva det heter? HATER sånne former som en vanlig t-shorte er, takler det ikke. Haha! Skal gå over å klippe rettere etterpå, men måtte jo oppdatere bloggen fort :* desverre utsolgt for øyeblikket!

Boy London i seg selv er jo drit kult, har fått helt dilla på det merket. Dette er en tanktop - tror jeg det heter (?). Hvertfall den litt veldig kort, noe som blir kult til en høy shorts til sommeren for eksempel. Gleder meg til å bruke den! Dere finner den her ♥

Aaah, jeg elsker denne også. Haha, den er så unik, har ikke sett mange med den og jeg elsker skriften! Fåes kjøpt her

Hva likte dere best?

Liker

Kommentarer

my response,
I simply want to mention I am just very new to weblog and seriously liked your web blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You really come with very good well written articles. Bless you for sharing your website.
www.leviesonperr.com