Nye herligheter fra bangerhead

Hair & Beauty

Hei dere! Nå er det torsdag og helgen nærmer seg med stormskritt. Åh, så deilig det skal bli med helg! I dag venter det meg 5 timer trafikalt grunnkurs, men skal bli godt å få det overstått. Har nesten ikke orket å kle på meg de siste dagene, så før outfitsinnlegg kommer så får dere litt produktinnlegg:-) Har fått så mye nytt og kjøpt mye nytt, som jeg selvfølgelig ønsker å vise dere!

Sist inkomne er disse herlighetene fra bangherhead ♥ Jeg elsker å bestille fra nettet og få pakker levert, det er noe eget ved å åpne disse pakkene. I samarbeid med bangerhead får dere som leser bloggen min en rabatt på 100 kroner ved kjøp på over 200 kr eller mer, supert eller hva? Bruk rabattkoden SOFIE i kassen. I tillegg så har jeg sett at bangerhead ofte har lavere priser enn veiledende, så her kan man spare penger :-) Nå skal jeg vise dere hva jeg valgte ut! Here we goo:

Til venstre Bangerhead sine egen produkter - tørrshampo Fresh me Up (129,-) og On the Beach (149,-) Freshe, gode og rimelige hårprodukter :-)

Utrolig bra koster i merket Techniques - fåes kjøpt HER til 309,- (veil. 349) - klarte å begynne å bruke de før bilde ble tatt, bortsett fra den helt til venstre og i midten, haha, snakk om å være ivrig. Disse vil jeg absolutt anbefale, påføring av concealer og foundation er nå en lek!

Nude øyeskyggesettet fra The Balm har jeg siklet på lenge, faktisk helt siden jeg ble stylet av Isabelle med The Balm sminken for et par år siden.. nå er den endelig min! Fåes kjøt HER til 379,- (veil. 399,-)
More good stuff fra The Balm - primer som gjør at foundation sitter bedre. Fåes kjøpt HER til 219,- (veld. 249,-)

Dagkrem som forebygger (og hjelper) uren hud! Fåes kjøpt HER til 199,- (veild. 220,50)

Når du ruller Skinrolleren over huden skal den stimulere tilveksten av bindvev og nye hudceller, som glatter ut ujevnheter og gir deg en finere hud. Har hørt så mye om skinrollere så denne må til pers - mer info om resultatet kommer! Fåes kjøpt HER til kun 379,-

Denne bølgetangen er helt super! Du får kjempefine bølger i håret, og den er enkel å bruke. Fåes kjøpt HER til 549,- (veild. 599,-) Tenkte å lage video av krøllingen - noen som vil ha det?

Husk rabattkoden SOFIE (gyldig tom 16.3.15)


Hva synes dere om produktene?

// Produktene er sponset
#bangerhead #sminke #makeup #skinroller #tnebalm #rabatt #bølgetang #ssbk

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any recommendations for beginner blog writers? I'd really appreciate it.
j.mp/1QiLpLF
about cheap loans,
Great, thanks for sharing this blog.Thanks Again. Fantastic.
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak
about cheap loans
IP: 82.99.3.229