Nydelige perleøredobber

Blog

God lørdag ♥

Nå må jeg bare vise dere de nydelige perleøredobbene jeg har fått tilsendt fra en ny nettbutikk som heter a-hjort.no! Øredobbene er laget av designeren Stina A og er i fargen fersken og består av 2 perler. Det unike med disse er at man kan ta av den ene perlen, slik at man kan variere bruken - supersmart!

Nettbutikken er drevet av danske Anne Hjort og hun har samlet de fineste danske designsmykkene dere kan tenke dere. Er det noe danskene kan så er det design, ikke bare av smykker, med også møbler og interiør. Det jeg liker ekstra godt med denne nettsiden er at den har et godt utvalg av ulike typer smykker, hvor alle er laget av flere kjente danske designere! Her finner du litt mer unike smykker, og smykker som ikke alle andre har. Ikke noe galt med å kjøpe billig bijouteri på feks bik-bok, men noen ganger er det ekstra gøy å ha noe litt mer sjeldent, som ikke alle andre dukker opp med . . ♥

En annen ting som ikke jeg har sett andre nettsider ha, er at man kan kjøpe en og en øredobb. Så skulle du være så uheldig å miste en, trenger du ikke kjøpe et helt nytt sett. Og ikke alle vil ha to stykker heller, feks om du har et ekstra hull i det ene øret, hehe. Det er heller ingen toll på varene som bestilles derfra - et stort pluss!

I samarbeid med A-hjort.no så får alle leserne av bloggen min nå 10% på alle smykkene til Stine A. Bruk rabattkoden SK10SA som dere setter inn i rabattkodefeltet ved utsjekk/kassen!

HVa synes dere om smykkene?
Liker

Kommentarer