Ny og fresh på håret, av @marthesonsteby!

Blog

Heihei! På Onsdag var jeg så heldig å få freshet opp håret mitt, hos favoritt frisøren min Marthe på Hendrix Hair Sentrum! Jeg går fast til henne og det er absolutt ingen andre jeg føler meg like trygg hos, når det gjelder håret mitt. Marthe kan alt om hår og er utrolig dyktig, så jeg blir alltid like fornøyd når jeg har vært der :-) Som de fleste vet har jeg har hatt tape-extensions i en god stund og mitt naturlige hår har ikke blitt klippet noe særlig, som gir resultatet forferdelig slitte tupper . . Mye av fargen hadde også gått ut og håret skrek rett og slett etter en oppfriskning!

Slik så det ut før:

Ikke så veldig fresht . . Heldigvis var jeg i trygge hender og Marthe gjorde det hun kan best, friske opp håret og starte magien! Marthe klippet først håret mitt og samtidig som at det var litt ''skummelt'', føltes det utrolig deilig å få vekk alt det slitte. Når det slitte kom av føltes håret mitt føles tjukt og mykt, og det er en fantastisk god følelse! Jeg har alltid trodd at jeg har tynt hår, men det har jo vært pga de slitte tuppene, hehe!

Etter å ha klippet håret, la Marthe inn eslabondexx og så stripet hun håret med det. I mens håret lysnet, satt jeg & Marthe og skravlet i vei - tiden fløy virkelig unna! Som jeg sa til henne og, det er utrolig hyggelig å kunne snakke med frisøren sin og ha et godt forhold til hverandre. Hår er jo noe som tar lang tid, så å ha Marthe som frisør gjør alt veldig gøy! Etter å ha skyldt ut eslabondexxen, tok hun en kald toner i og kuret håret med eslabondexx sin salongkur!

Jeg er utrolig fornøyd med håret og selv om det er uvant, trives jeg godt med frisyren. Hår har mye å si og jeg føler at jeg ser mer voksen ut med denne lengden. Jeg gleder meg veldig til å utforske nye måter å style håret på og nå er mulighetene mange! Håret kjennes mykt, sunt og aldri mer slitte tupper - takke være Marthe!

Hva synes dere?

Liker

Kommentarer

Sofie Fevang,
Det ble døds fint!!
whiterlust.com
Sofie Kvelland,
Tusen takk 😊
sofiekvelland.no
Silje
,
Så utrolig fint, synes du kledde kort hår veldig godt 😃
Rannveig
,
Veldig stilig og klassisk ?
Asalia,
Utrolig fint! Før-bildet ditt minner om håret mitt slik det ser ut nå. Etter en del farging og litt blekning, så har det blitt så slitt, men så har jeg jo spart til langt i flere år! Haha. Modig du er som tør å ha det halvlangt. 😃 Ser mer voksent ut, ja 😊)
asalia.blogg.no
Benedikte
,
Så fin med kort hår!
Hanne
,
Utrolig fint! Likte godt krøllene, vet du hva krølltang som ble brukt? ?
Hanne
,
Hei hei! Utroolig fint! Likte godt krøllene, vet du hva krølltang som ble brukt? ?