Nok er nok

Blog

Se for deg at du gleder deg utrolig mye til å være på utveksling et helt år, se for deg alle forventningene du har og alle tingene du gleder deg til å oppleve. Se for deg hvordan du fortestiller deg at det blir, du havner hos en kjempe bra familie som tar godt vare på deg, du kommer inn på en bra skole med flinke lærere, du blir fort kjent og får deg fort mange nye venninner. Se for deg at du får deg et drømme år. Så se for deg, hvordan det vil føles når ingenting av det her skjer og du opplever noe helt annet, et mareritt.

En venninne av meg (Nora), er nå på utveksling i USA og sliter veldig. Jeg vil anbefale dere å ta en titt innom bloggen hennes her og lese innleggene hennes. Det må være helt forferdelig å være på et sted som ikke føles ut som hjemme. Å være på et sted hvor man merker at folk ikke vil ha deg, hvor man ikke blir respektert for hvem man er eller religionen sin. Hvor man blir dømt for alt og all skyld blir lagt på deg. Hvor depresjon og angst bygger seg mer og mer opp.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi sannheten må frem. EF er kjent for å være et kjempebra selvskap, hvor alle de dårlige sidene blir gjemt. De står for et bra opplegg og har gjort mye bra, men når noe går i mot dem - gir dem faen. De gir faen i personen som er på utveksling, familien og hele pakka. Jeg har snakket mye med Nora de siste dagene og i dag ble hun tatt fra seg alt nett, slik at hun ikke har tilgang til å snakke med familie og venner. HVA FAEN? Jeg blir rett og slett irritert over hvor elendig EF takler det her. Nora har opplevd mye fælt og EF gidder ikke å håndtere noen av problemene på en ordentlig måte. Hun har skrevet om alle de fæle opplevelsene sine på bloggen sin, så ta en titt og les! De som vurderer utveksling må få vite at ting som det her faktisk kan skje.

Vi må spre det her videre, slik at ting forhåpentligvis fikser seg for Nora. Hun fortjener det hun betalte for, nemlig et FANTASTISK utvekslingsår!

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com,
I am genuinely thankful to the owner of this web page who has shared this great article at at this place.
j.mp/1M5EXDL
krogerfeedback.com,
Thank you for the good writeup. It if truth be told used to be a amusement account it. Glance complicated to more introduced agreeable from you! By the way, how can we be in contact?
bit.ly/1M5EXDL