Noen tanker

Blog

Dere vet den følelsen når man føler man har alt man trenger for å være lykkelig, men likevell føler at man mangler noe? At alt det vonde tar man til seg mens det gode bryr man seg ikke om? Uansett hvor mye man prøver å få til noe, klarer man det ikke? At man ikke betyr noe for noen? Sånn har jeg følt det i en god stund nå. Uansett hvor mye jeg jobber for noe, vil det aldri bli bra nok eller slik jeg vil ha det. Jeg har bygget opp en skikkelig stor frykt, jeg er drit redd for å miste det jeg har. Redd for å miste Ingrid, Iselin, gode venner, Ziwer, familien, lesere +. Har en dårlig følelse om at jeg kommer til å miste alt jeg har, og ende opp helt alene. Hva faen gjør jeg da? Derfor er det viktig at jeg tar vare på det jeg har, men jeg er ingen 'superwoman' som klarer alt. Når jeg skal ta vare på andre, glemmer jeg å ta vare på meg selv. Jeg finner meg i alt for mye, lar folk gjøre slemme ting mot meg uten å si ifra. Rett og slett fordi jeg er alt for naiv og klarer ikke 'lese personer'

Jeg lager store problemer av de minste ting, stresser alt for mye, tenker bare negativt, sliter med selvtilitten og føler jeg aldri blir bra nok for noen. Det verste jeg vet er å se at andre er lei seg, og jeg synes det er så trist å få høre når spesielt jenter, sliter med selvtilitten. Alle jenter er fine på hver sin måte og det mener jeg virkelig! Jeg skulle ønske det skjedde noe som forandret meg helt, fordi jeg klarer ikke fikse dette selv. Om noen gir meg komplimenter, klarer jeg ikke ta det til meg. Jeg klarer ikke tro at personen virkelig mener det h*n sier. Om jeg får høre noe frekt, blir jeg kjempe lei meg og ødelagt med en gang. Husker det personen sa og tenker på det drit lenge. Skulle ønske jeg var en av de som ikke tok seg nær av drittslenging, og klarte å ta til seg komplimenter. Det er så vanskelig for meg! Jeg forteller ikke problemene mine til noen, fordi jeg er redd for å virke masete. Jeg stiller alltid opp for folk, og jeg elsker å hjelpe andre - hvorfor klarer jeg ikke å hjelpe meg selv? Jeg vet at jeg har mye støtte bak meg, jeg vet at det finnes personer som bryr seg om meg, men likevell føler jeg det ikke. Det er ikke det at jeg får masse dritt slengt i mot meg, fordi det gjør jeg ikke. Men når jeg får oppmerksomhet, tar jeg det som negativ oppmerksomhet. Når folk visker om meg, ser på meg, peker på meg, så tar jeg det som noe negativt selv om jeg vet at det ikke alltid er sånn.

Ikke ta meg feil! Jeg er takknemmelig over det jeg har, takker Gud for det hver dag. Poenget mitt er at jeg er redd for å miste det! De fleste tar meg som en sterk jente, men selv om jeg har kommet meg gjennom jævlig mye dritt alene, så betyr det ikke at jeg kommer til å klare det for alltid. Jeg gråter veldig mye og klarer ikke smile. Veldig mange merker det på meg, at jeg har forandret meg til å bli en stille person. Det er det siste jeg vil være! Vil være lykkelig, tullete, smile masse, og vite selv at jeg er lykkelig og har det bra. Det er godt å ha bloggen i tider som dette, at jeg har et eget sted jeg kan dele følelser og tanker, se tilbake på det senere. Det ville betydd mye om dere la igjen en kommentar, forteller meg om noe dere har gått igjennom. Det hjelper alltid å vite at man ikke er alene ♥ Jeg føler meg mye bedre når jeg er åpen om problemer, derfor skrev jeg dette. Jeg vet det hjelper andre å lese, som kanskje går igjennom noe av det samme!

Liker

Kommentarer

Christa Dusablon,
I would like to know if it is possible for me to contribute to your site. I have some ideas that you might find interesting and would be compatible with the general tone of your site. I have enclosed my email address in case you want to contact me about it. I may leave this message on any of your other pages that I think I may be able to contribute to.
www.agencetidene-expeditions.com/privacy-po
Pop Up Stands UK,
forty people that function with all of the services Oasis provides, and he is really a extremely busy man, he
www.youtube.com/watch?v=t4LYtVdUPPo
bed bug mattress cover,
If you don't know where you are going you will probably end up going nowhere.
www.bedbugmattresscover.net/
How to Start a Business,
You are a very capable person!
www.coloredcontactsbazar.com
Pop Up Stands,
Woah! I’m truly loving the template/theme of this weblog. It is simple, yet effective. Plenty of times it is difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I should say you have done a amazing job with this. Also, the blog loads super quick for me on Opera. Superb Blog!
www.google.com/+standbannerCoUK
Home rentals,
I keep listening to the news speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?
economyeveryday.com
Healthcare,
Hiya, I am really glad I've found this info. Today bloggers publish only about gossips and net and this is really annoying. A good blog with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this web-site, I'll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.
www.softwarehelp.info/
telefon sohbet,
I’ve been surfing online greater than three hours these days, but I by no indicates discovered any intriguing write-up like yours. It¡¦s beautiful value sufficient for me. In my view, if all internet site owners and bloggers produced excellent content as you probably did, the net will likely be a great deal far more beneficial than ever before.
www.bayansohbetnumaralari.net/
Educational Software,
I am constantly invstigating online for ideas that can benefit me. Thx!
copper-gate.net
business opportunities,
I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.
www.redcrosslincoln.org