Noen forandringer med håret!

Blog

Jeg får så mange spørsmål om håret mitt at jeg nesten kunne skrevet en hel bok, haha. Neida så mye er det vel ikke, men i alle fall nok til at jeg tenkte å oppsummere hårforandringene mine det siste halvåret her på bloggen! I september i fjor dro jeg til Isabelle, hos Karlsson Barlindhaug, og fikk satt på tape extensions og farget håret. Fra da av har det skjedd mange forandringer, og det som er så kult, er at Isabelle alltid finner nye og stilige ting jeg kan gjøre med håret - og som ikke sliter så mye på det heller. Hun er utrolig kreativ og har masse ideer som jeg synes det er utrolig spennende å prøve ut. Prislisten finner du HER

Jeg har prøvd alt mulig innen extensions, både kreatin (i Thailand og der var det noe skikkelig kliss som nesten ikke gikk av), påsydd hår (i flette (AU AU AU) - som bare holdt 3 uker og clip on extension. Tape extension er utvilsomt det beste, og føles mye mer som ditt eget hår enn alt det andre styret. Clip on er nest best, men det tar jo litt tid å ta av på hver gang. (Hele innlegget finner du HER)

Dette er behandlingen: 2 pakker tapeextensions inkludert påsetting, farging, vask, klipp, føning og krølling. Pris for 2 pakker tapeextension er 5.800,- Det er mye penger, men husk at håret kan brukes opp til 3 ganger om du behandler det pent. Er det ikke lengre hår du er opptatt av, men fylde, blir det er par tusenlapper billigere. Pris for farge kommer an på hvor langt du har (mengde hårfarge), om du skal farge alt håret i samme farge (billigst) eller om du skal ha foliestriper, dip dye etc (dyrest)

Ca en måned etter jeg tok på tapeextensions fikk jeg jo helt dilla på rødlilla hår. Så da bar det nok en gang til KB og Isabelle, og flittig bruk av "tubefargene" - Paint Box. Hele innlegget finner du HER

Dette er behandlingen: Ikke permanent farging med "tubehårfarger" Paint Box, vask, føning og krølling.

Nå hadde jeg hatt tapeextensionene såppass lenge, og flyttet de opp 2 ganger. Så nå var det bare å kjøre på med farge før de skulle skiftes ut. Isabelle kom med forslag om at hun kunne lage litt dip dye effekt. Så vi farget etterveksten, bleket tuppene og farget håret i totalt i 3 nyanser. Her må jeg innrømme jeg var veldig spent, lurte litt på hva jeg hadde begitt meg ut på! Men det ble kjempekult! Dette gjorde jeg rett før Egypt turen i vinterferien. Hele innlegget finner du HER

Dette er behandlingen: Ikke permanent farging med "tubehårfarger" Paint Box, bleking i folie, vask og føn. Tid: Ca 3,5 timer.

Etter å ha vært en uke under Egyptens sol, bleknet fargene litt, og slik så det ut da:

Min foreløpige siste hårsveis er en slags Ombre/dip dye variant. Etterveksten ble farget og en litt lysere variant i midtpartiet. Deretter satte Isabelle inn helt nye tapeextensions, og brukte en mix av mørke og blonde farger. Så det lyse nederste partiet er ikke farget. Ganske kul måte å få til dette fargespillet på. Vi visste ikke helt hvordan det kom til å bli, men jeg er kjempefornøyd med resultatet. Håret ser langt, sunt og fyldig ut. Jeg elsker det, tror dette er det håret jeg er aller mest fornøyd med. Hele innlegget finner du HER. Vi tenker at jeg kanskje skal farge det litt mer rosa pastell i tuppene mot sommeren, vi får se hva jeg ender opp med. Kom gjerne med forslag :-)

Dette er behandlingen: 2 pakker tapeextensions inkludert påsetting, farging, vask og føning. Tid: Ca 4 timer.

Nå må dere være helt ærlige med meg. Hvilken hårfarge likte dere best?

Liker

Kommentarer

bed bug mattresses covers,
Anything adjustable will sooner or later need adjustment.
www.bedbugmattresscover.net/
Banner Stand Company,
You've some seriously important info written here. Excellent job and keep posting terrific stuff.
plus.google.com/+standbannerCoUK
Vintage Clothing,
Hello.This post was extremely interesting, particularly since I was looking for thoughts on this topic last Thursday.
leomahapoker.com/
Hippo Roofing LLC,
The ability to work from anywhere with an internet connection provides me with greater flexibility while traveling, whether it be to visit family, travel to watch my favorite sports on TV. I'm looking for this kind of flexibilty.
www.slideshare.net/hipporoofing/hippo-roofi
Career Development,
I simply couldn't go away your website prior to suggesting that I actually loved the standard information a person provide to your visitors? Is gonna be back regularly to inspect new posts
opamail.com
Travel Insurance,
You are a very capable person!
macraker.com
Frozen Vegetables,
Hello my loved one! I want to say that this post is amazing, nice written and include approximately all vital infos. I would like to look more posts like this .
ryanmartinbasketball.org
Business For Sale,
Well I sincerely liked studying it. This information provided by you is very effective for proper planning.
redcrosslincoln.org
enrich financial,
At times like this it boils down to finding the information required, which as I'm sure you know can take some time. This post helped me figure out what I needed.
www.wtrf.com/story/30619613/arian-eghbali-c
Interior Design Magazine,
Great write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s site, maintain up the excellent operate, and It's going to be a regular visitor for a lengthy time.
www.meishengjj.com