Noe du kanskje ikke visste om meg . .

* Jeg ønsker å gifte meg ganske ung, kanskje til sommeren? Hehe, neida. Ung og ung, har lyst til å gifte meg i en alder av 24. Det er fordi jeg ønsker å oppleve det meste av livet mitt med mannen min! Slik at når vi er gamle og sitter på eldrehuset og spiller bingo (haha), kan vi mimre tilbake på alle minnene og huske at vi opplevde de tingene sammen. Er vanskelig å si at det blir sånn, man vet jo aldri når man møter ''den rette''. Et lite ønske må man få lov til å ha, hehe!

* Jeg er 1.60 cm og hver gang jeg møter noen nye mennesker som kun har sett meg på bilder sier de ''du ser mye høyere ut på bilder enn i virkeligheten!''. Tro meg, flere lesere har fått sjokk da de har sett meg, for tydeligvis virker jeg ganske høy igjennom bilder. Haha! Synes det er så rart, hvordan kan lille meg se høy ut?

* Jeg synes selv at jeg er mye morsommere enn hva andre mener. Jeg kan le utrolig mye av meg selv og synes at ting jeg sier er dødsmorsomt, mens andre sitter der og bare ''whaat?..'' Det er faktisk veldig dumt, det er jo utrolig flaut å sitte å knekke sammen av latter, mens andre bare ser rart på deg. Jaja!

* Jeg må alltid ha kontroll over hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene, for eksempel ''tirsdag jobbe med skole, onsdag møte Nora, torsdag trene''. Hvis jeg ikke har styring på hva jeg skal, så får jeg helt fnatt! Finnes ikke bedre følelse for meg enn å vite at jeg har planer de 2 neste ukene for eksempel. Haha, rart. Jeg er faktisk ganske spontan også, så forstår ikke hvorfor jeg må ha planlagt ALT i forveien..

* Jeg har veldig sterke meninger om ting og hvis jeg har sagt noe så står jeg for det uansett hva. De tingene jeg bestemmer meg for, de holder jeg! Så om jeg har bestemt meg for å ikke gjøre en ting, så er det umuuulig å få meg til å gjøre det.

* Jeg lever meg alltid inn i filmer, det er helt sykt. Må være morsomt å se film med meg, hehe. Som for eksempel når jeg ser på PPL, og noen av jentene der bitcher til hverandre, kan jeg finne på å si HELT naturlig ''Yeah, hører du? Sånn skal det være'' og være heeelt med, akk som at jeg står blant jentene der. Haha!

* Jeg elsker å stjele klærene til Ziwer og jeg klarer ikke å sove uten! I løpet av de 2 årene vi har kjent hverandre har det vært slik. Jeg elsker å sprade rundt i huset i en av genserne hans. Da han var i Belgia i fjor sommer, sov jeg med genseren hans hver dag i 1mnd, og brukte den hver gang jeg var hjemme!

* Jeg er ganske flink til å lage mat. OKEI, nå skal jeg ikke skryte her, MEN, jeg må få forsvare meg litt for det er ganske mange som tror jeg er elendig på kjøkkenet. Der tar dere feil! Å lage mat er noe jeg synes er kjempegøy, spesielt å lage mat sammen med andre. Med venninner, familie eller andre! Jeg vet veldig godt hva slags mat jeg liker og hvordan jeg liker maten krydret, og det er kjempemorsomt å prøve nye oppskrifter og oppdage nye smaker. #konemateriale ??

Noe dere ikke visste? Var ikke store hemmelighetene her, men!

Forresten, tuuuusen millioner takk for så mange støttende kommentarer og mailer jeg har fått av dere etter helgens innlegg! Det setter jeg stor pris på ♥

Liker

Kommentarer

special education,
I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks , I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?
copper-gate.net/
Adult Education,
Hello my family member! I want to say that this article is awesome, great written and come with almost all important infos. I¡¦d like to look extra posts like this .
nordictelemedicine.org
Pop Up Stands,
I like your writing style truly loving this web site .
www.youtube.com/c/standbannerCoUK
camden services,
I precisely desired to appreciate you again. I am not sure the things that I wouldve made to happen in the absence of the type of ideas documented by you over such a field. It truly was a real scary condition for me, but coming across a professional fashion you processed it made me to leap for contentment. I am just happier for the support and then wish you really know what a powerful job you happen to be undertaking instructing the others by way of your websites. Probably you havent got to know any of us.
www.camdencountync.gov/departments/social-s
Hippo Roofing LLC,
Interesting topic but I'm not sure that I agree with you. Things like this have chanbged the way the web was formed and created. Is it really as simple as changing out the direction and watching the web change?
www.slideshare.net/hipporoofing/hippo-roofi
Pet Insurance,
Generally I don't read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very nice post.
macraker.com
cleoni oswietlenie,
I gotta bookmark this web site it seems very beneficial extremely helpful
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
lampy techniczne,
I really enjoy examining on this web site , it has excellent posts . "Wealth and children are the adornment of life." by Koran.
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
Bedroom Furniture,
Thank you for any other informative blog. Where else could I am getting that type of information written in such a perfect method? I've a project that I'm just now operating on, and I have been on the look out for such information.
www.enteract-media.com
Starting A Business,
Nice blog here! Also your website loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol
redcrosslincoln.org