new pieces from NA-KD

// Annonse

God kveld, fine dere!

Jeg håper dere har hatt en veldig fin helg. Jeg er for øyeblikket i Oslo, og har vært her siden fredag. Bursdag og bunad har vært på agendaen min, og jeg ser så frem til 17.mai! For aller første gang har jeg bunad, og jeg føler meg så fin i den. Gleder meg skikkelig til å vise hvordan den ser ut, jeg elsker den! 😍

Men, nok om det! Nå tenkte jeg å vise dere et par av mine favoritter fra NA-KD.com. Koden «Kvelland15» gir dere forresten 15% i rabatt, men vær raske - for koden er kun gyldig i 48 timer!

One Shoulder Top Khaki Green -HER!

Se på de skoene her! Er de ikke dødskule? Jeg kommer til å leve i disse hele sommeren! Dere finner de her!
Mid Waist Jeans -HER!
Kjempe søt topp - et must i klesskapet! Finnes HER!
Nå er jeg skikkelig klar for sommeren! Gul er en av mine favoritt farger og jeg kan ikke få nok av det i klesskapet. Denne kjolen er så søt og behagelig å ha på seg, og den skal selvfølgelig bli med meg til Bali!


Kjolen finner dere HER!

NA-KD.com har utrolig mye lekkert og de er alltid raskt inne med nye trender. Anbefaler dere virkelig å ta en titt på nettsiden deres! På Instagram har jeg forresten et høydepunkt som heter «Fashion» og der viser jeg noen av plaggene på, i videoer. 🕊 Så vet dere det! Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med mine nye plagg, og jeg håper at dere likte innlegget!


HAPPY SHOPPING!

Liker

Kommentarer