new jacket 'and shoes

Blog

God kveld! I dag hadde jeg nynorsk tentamen på skolen og sovnet som en slaask på soffaen så fort jeg kom hjem. Derfor har det ikke blitt noen oppdatering før nå! Fikk utrolig mange spørsmål om hvor jakken min var fra i går, så tenkte å vise dere noen bedre bilder :-)

Denne skinjakken sitter som et skudd og koster ikke mer enn 210kr!! Hvor sykt er ikke det? Jeg eelsker den og den er både kul og classy på en og samme gang. Fåes kjøpt her!

Junkyard er favoritt nettsiden min og siden har et utrolig godt utvalg. Jeg finner alltid noe jeg ønsker meg der og ikke nok med det brede utvalget, prisene er utrolig rimelige også! Nå er det masse salg på nettsiden så jeg vil anbefale dere å ta dere en titt, er sikker på at dere finner et plagg dere liker eller to! Eller tre, fire, fem, seks - som meg.. Her er mine nye babes:

Er ikke disse skoene helt FAB? Jeg er forelsket om jeg kan si det, hehe. Har siklet etter disse skoene en laang stund nå og endelig eier jeg ett par selv! De passer til alt og jeg brukte dem i går så fort jeg hadde fått dem. Ser for meg at de kommer til å være utrolig fine om sommeren til en kul skjorts og jeg må forresten legge til hvor utrolig gode de er å ha på seg. Fåes kjøpt her

Forresten, jeg har endelig funnet en løsning på ryggen min. Hver dag går jeg med en alt for tung veske, og å finne en sekk som ikke var alt for ''swaggy'' var nesten umulig. Da helt til jeg sjekket ut utvalget på Junkyard! Nå har jeg en kjempefin og casual svart sekk og jeg får ikke vondt i ryggen i det hele tatt. Den skal jeg vise dere senere! Hva synes dere om jakken og de nye skoene?

Liker

Kommentarer