New in: products from Inglot

Hair & Beauty

Happy Sunday! Her om dagen tok jeg meg turen innom Inglot på Arkaden og kjøpte noen godbiter. Jeg er veldig glad i dette merket, da de har en UTROLIG bra kvalitet, masse utvalg og tester ikke på dyr! Det var Olivia som først introduserte meg skikkelig for Inglot, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten foundationen deres, hehe. Mine 3 nye produkter er virkelig til å anbefale og nå skal jeg fortelle litt mer om dem :-) Enjoy!

♥ FOUNDATION

Jeg har gått veeeldig mye frem og tilbake når det gjelder foundation's, men denne er min siste favoritt. Foundationen sitter hele dagen og har en skikkelig god dekkevne, samtidig som at den ikke gir et tørt resultat. Jeg har merket tidligere at enkelte foundation som dekker også gir et litt skjollette/kakete resultat, men det gjør ikke denne! Fast plass i sminkepungen, og den varer lenger enn man skulle trodd! Den finner dere her, jeg har i fargen 76!

♥ POWDER

Jeg kan fort bli litt glinsete i ansiktet og er derfor avhengig av et pudder som kan matte ned sminken. Jeg fikk anbefalt dette pudderet i butikken og er allerede stor fornøyd! Så fort jeg ser at huden begynner skinne (not in the good highlight way) tar jeg frem pudderet og voila, problem solved! Jeg fant ikke pudderet på nettsiden, men dere får kjøpt det i Inglot sine butikker :-)

♥ SUN POWDER

My new babyy! Om vinteren/våren er solpudder er must for meg, da jeg ikke er så veldig brun naturlig. Jeg liker å ha markerte kinnbein og da er dette solpudderet perfekt! Det er veldig pigmentert og holder lenge, og tar ikke noe særlig plass i vesken heller :-) Er dere ute etter et godt solpudder så har Inglot mange, og jeg har faktisk aldri funnet et solpudder som er i nærheten av like bra som deres!

Jeg er kjempe fornøyd med mitt siste innkjøp og si gjerne i fra hvis dere vil ha fler innlegg som dette :-) Olivia har virkelig smittet meg og jeg vil bare prøve ut masse nye produkter hele tiden! Ikke så veldig økonomisk, hehe . . Hva er deres mening om Inglot?

Liker