New in - makeup!

Hair & Beauty

Heihei, fine! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur i byen sammen med søteste Rebecca. Vi dro for å spise lunsj på Egon og jeg har det alltid koselig med denne jenta! Vi dro også innom en sminkebutikk som virkelig var rene himmelen. Visage som butikken heter, ligger rett ved Sentrum Scene i Oslo, og de har et stort utvalg av sminkemerker man ikke finner andre steder! Jeg holdt på å gå berserk der inne, så Rebecca måtte til slutt stanse meg og si at nå var det nok.. Jeg ville ha alt i butikken, haha! Men her er det jeg endte opp med, som jeg hittil er SUPER fornøyd med:

– From Visage –

Nyx lipglosser! Disse har jeg siklet lenge etter, spesielt de som er matte. Jeg har ikke fått testet de enda, men jeg skal gjøre det så fort jeg skal ut igjen, så viser jeg dere bedre resultat senere :-)

Luxury Powder aka Baking powder! Jeg har lenge lett etter dette, ettersom jeg prøver ut nye ting innen for sminkeverden, hehe. Jeg har hørt mye bra om baking powder, og det skal gjøre at sminken holder seg bedre og gi et finere resultat!

Mary-Lou Manizer, dette highlighter pudderet har jeg endelig fått kjøpt meg! En veninne av meg hadde nylig dette på seg og jeg ble såå forelsket. Da snakker vi highlighter ON FLEEK!

Alle produktene kommer jeg til å teste i en egen videoblogg, slik at dere kan skje hvordan det ser ut og om det er så bra som alle sier, hehe. Jeg er veldig spent i hvert fall! Nå er det film og kjærestekos som står på menyen. Ha en fantastisk lørdag videre!

 

Liker