New in - athen!

Fashion, Travel

Hei og good torsdag, alle sammen! Nå er jeg tilbake igjen i Norge og det føles både godt og vondt. Reisen hjem i går var mildt sagt forferdelig, jeg kastet opp på flyplassen og følte meg utrolig dårlig hele dagen. Tror nok det er varmen som slo meg ut, for jeg har forsatt litt feber og er veldig slapp. Når man er syk er det alltid greit å være hjemme, synes jeg, så at jeg ble syk siste dagen får vell bare gå :-)

I Athen ble det selvfølgelig litt shopping her og der, og innkjøpet tenkte jeg å vise dere nå! Jeg kom også hjem til en haug av Ebay pakker, som jeg viser dere i morgen. Vet at mange har spørsmål angående bestilling fra Ebay, så mer om det da!

Litt sminke er alltid nødvendig, eller hva? Hehe. Nydelige neglakk fra OPI, bronzer og lipliner fra Smashbox, dag & natt krem fra Lumene og to lipglosser fra Clarins! Alt fra Tax Free!
Mine nye og freshe solbriller fra Marc Jacobs, som jeg tidligere har vist dere i et antrekk! Disse kjøpte jeg i en av tax free butikkene på Gardemoen:-)
Nå som jeg har satset for fullt når det gjelder trening, måtte jeg ha noe nytt å trene i! Et kjempekult treningsett fra Adidas som jeg er stoor fornøyd med :-)
Et sommerlig og søtt antrekk fra Dolce!
Clutchen dere også har sett tidligere, fra Michael Kors. Kjøpt på Gardemoen!
Ny krølltang som skal gi afrikanske krøller, som er helt nyydelig! Gleder meg til å teste den ut :-D
Denne silkekåpen skal jeg visere dere bedre bilder av i morgen, for den er virkelig helt nyyydelig. Bare se på fargen! Fra Riccovero <3
Belter er noe jeg aldri har invistert i før, så da måtte jeg jo kjøpe noen nye! Hehe
Nydelig jakke i fargen <3rosa<3
Og til slutt to par nye sko!

Hva synes dere om innkjøpet?

Liker