new hair - blonde squad

Hair & Beauty

// ANNONSE

God søndag, fine folk! Beklager for at det har gått et par dager siden sist. Formen var ikke så bra da jeg kom til Oslo, og helgen har gått i ett med frisørtime, bursdagsfeiring og familie middager. Jeg kommer til å vise dere litt bilder fra feiringen så fort jeg har kommet meg tilbake igjen til Kristiansand!

Nå tenkte jeg å vise dere mitt nye hår. Jeg er så utrolig fornøyd og jeg synes det er så uvant og gøy å være blond! Det har jeg ikke vært på en evighet, og jeg elsker forandringen. Tenk dere, for litt over ett halvt år siden hadde jeg nesten svart hår - og nå er jeg så lys! Det er takket være Marthe Sønsteby , som jeg har gått fast til i flere år. Hun er en UTROLIG dyktig frisør, og jeg tar faktisk tog i 4,5 timer til Oslo kun for å gå til henne. Jeg ville aldri gått et annet sted, og det er fordi hos henne er man virkelig i trygge hender. Hun er døds flink når det gjelder både styling, farger, klipp, extensions - hva enn det måtte være!

Slik så håret mitt ut, uten extensions da jeg kom til henne:

Jeg hadde vell og merke ikke dusjet håret og sovet med en strikk, så kanskje ikke det lekreste før-bildet. Haha! Det var veldig varme toner i midten av håret og mot bunnen som dere kan se. Det er ikke så rart, da jeg har vært veldig mørk på et tidspunkt. At Marthe har klart å få håret mitt så lyst og like vell ikke ødelegge det, det synes jeg er så imponerende, for det er virkelig ikke en enkel jobb!

SLIK ER HÅRET MITT NÅ

Jeg føler meg skikkelig fresh og nesten litt fornyet om jeg kan si det slik! Endelig i ''the blonde squad'' heheh. Det er så deilig å gjøre litt forandringer, og jeg er veldig fornøyd med hvordan håret mitt er nå. Håret Marthe setter på meg er tape extensions fra salongen Hendrix Hair Sentrum, og kvaliteten er fantastisk. Det kjennes så naturlig ut og håret holder seg kjempe bra! Nå har jeg fått satt på helt nytt hår og det er så deilig å leke med det. I dag gikk jeg for krøller, og jeg gleder meg til å vise dere hvordan det ser ut når det er helt rett.

Lyst til å friske opp håret? For bestilling av time kan du enten sende en SMS til 97778297 eller mail til marthe.sonsteby@outlook.com ⚡ Nå er jeg er veldig spent på hva dere synes om håret!

Liker

Kommentarer

Nora,
sofiekvelland
sofiekvelland,