NEW BEAUTY PRODUCTS

Hair & Beauty

// Annonse, produktene er sponset

Heey! Det er veldig lenge siden jeg har skrevet om skjønnhet, så i dag tenkte jeg å vise dere et par av mine nye skjønnhetsprodukter. Produktene er ikke kjøpt selv, jeg var så heldig å få disse produktene i en goodiebag da jeg var på Brand Boot Camp! Behind the scenes video finner dere forresten her!

Jeg ble helt forelsket i øyenskyggene med en gang jeg så dem. Det ene palettet er fra Dior og det andre fra bareMinerals. Det er akkurat slike farger jeg liker og som jeg føler fremhever mine øyne. Jeg har jo grønne øyne og da synes jeg det er dødsfint med slike varme og gyldne toner - og jeg får virkelig ikke nok av det. Den siste tiden har jeg også fått veldig dilla på glitter, og jeg har skikkelig lyst til å lære meg ordentlig cut crease!

Jeg har ikke fått satt meg ned og testet de skikkelig ut enda, så jeg tenkte å lage en poll slik at dere kan bestemme hvordan dere ønsker å at jeg viser dem! Det blir enten et step by step innlegg her på bloggen, eller en first impression youtube video. Gleder meg i hvert fall veldig til å lage ulike makeup looker med de, da fargene er så lekre! Jeg kommer til å filme / ta bilder i helgen, så avstemningen varer til da. Tror selv det kunne vært kult med en youtube video, men dere velger ✨

Hvordan vil dere at jeg skal vise de nye øyenskyggene?

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så mye fint 🤗
nouw.com/jgl
Kamilla Haaland,
Så mye fint! Paletten fra bareminerals så helt RÅ ut <3 Spesielt bonfire!
kamillahaaland.com
sofiekvelland
sofiekvelland,
Jeg er helt enig, elsker den fargen!! <3
nouw.com/sofiekvelland