"Never do the duckface with red lipstick"

Blog

Hei gullings! Beklager for dårlig oppdatering i går, brukte hele dagen med kjæresten så å blogge fristet ikke så mye der og da. Hadde det veldig koselig med han i hvertfall, verdens beste gutt ♥ Vi har vært sammen i litt over et halvtår nå, hvis noen lurte :-) Utrolig mange som har lurt på hvordan vi møttes og hvordan forhold vi har. Er ikke alt man vil dele på bloggen, men kan si så mye som at jeg ser på han som min bestevenn og familie!

I dag er det kjempe fint vær i Oslo, så skal skynte meg med å spise opp, filme romvideo og skifte - så tar banen til byen for å møte Lea. Så henne sist på JB konserten og hun var såå søt der hun stod og gråt. Dere aner ikke hvor herlig og morsom denne jenta er, skulle vært fler som henne!

Miranda er da min ♥ skolebuddie ♥. La ut et bilde med henne på instagram som kom på popular page, og jeg fikk de raaareste kommentarene. En av dem var ''never do the duckface with red lipstick'' - hmm hva tenker dere? Ikke bruk tiden deres på å klag over at jeg alltid har duckface på bilder, det er slik en blogger må gjøre!!!!

Liker

Kommentarer