nature at it's finest

Travel

Da jeg og Aysen var på ferie i Bali, dro vi på utflukt til et utrolig vakker sted som heter Tibumana Waterfall. Jeg kan ikke tro at jeg ikke har delt det med dere før nå! Dette er naturen på sitt fineste og vi var begge ganske speachless der vi sto og så på fossefallet. Bali er desidert det fineste stedet jeg noen sinne har vært i, og jeg tar meg selv i å drømme tilbake dit flere ganger. Å bade i et fossefall er et must når man er i Bali mener jeg, det er så eksotisk og spesielt. Man befinner seg midt i ''the middle of nowhere'' og det er kun natur rundt deg. Tibumana Waterfall ligger 15 kilometer øst for Ubud, og vi leide en guide som kjørte oss dit.

Å bade i et fossefall var en helt utrolig opplevelse,

og jeg skal definitivt gjøre det igjen!

Dette bildet trenger ikke filter. På vei til det store fossefallet gikk man over slike bruer som dere kan se på bildet, og det var mange små fossefall rundt omkring. Jeg følte meg skikkelig avslappet og jeg skulle så ønske at jeg var akkurat der NÅ!

Jeg vet at mange av dere har gledet seg til en Bali Guide, og den er snart ferdig! Det har tatt lenger tid enn hva jeg først planla, og det er fordi det er så utrolig mye jeg ønsker å vise dere. Jeg kommer til å publisere den i løpet av uken, så følg med.

Er ikke dette naturen på sitt fineste så vet ikke jeg!

💙

Liker

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
WOW vilka fantastiska bilder!!! <3
nouw.com/matildaberlin
sofiekvelland
sofiekvelland,
verozitas
verozitas,
Åhh så vakkert <3 En Bali guide er etterlengtet, da jeg har planer om å reise dit i sommer. Er det slik at det kun er mørke/sorte strender der? Syntes det ser så "tåkete ut" på snap fra folk som har vært der og lagt ut bilder fra strendene.
nouw.com/verozitas
sofiekvelland
sofiekvelland,
Ikke sant <3 Så heldig du er, det kommer til å bli helt fantastisk! Nei nei, du finner hvite strender og 😃 Jeg skal skrive om de strendene vi var på i Guiden!
nouw.com/sofiekvelland
christinaalmaas
christinaalmaas,
Ser så deilig ut! 😻
nouw.com/christinaalmaas
sofiekvelland
sofiekvelland,
Det var HELT amazing!! <3
nouw.com/sofiekvelland
charlottev
charlottev,
Åh fantastiske Bali <3 Lengter tilbake allerede!
nouw.com/charlottev
sofiekvelland
sofiekvelland,
Det er vi to om <3
nouw.com/sofiekvelland
Namini
Namini,
sofiekvelland
sofiekvelland,
Evy
,
OMG, sykt vakkert. Både du og naturen <3
sofiekvelland
sofiekvelland,
Tuusen hjertlig takk! <3
nouw.com/sofiekvelland
wife
wife,
Fy søren, for noen drømmebilder! Både av deg og fossefall og naturen <3 Så vakkert! Skjønner godt at du drømmer deg tilbake til Bali <3
nouw.com/wife
sofiekvelland
sofiekvelland,
Ja, det er et helt fantastisk sted! Tusen takk <3
nouw.com/sofiekvelland