Nails by lashedbylinni

Hair & Beauty

Annonse // Sponset behandling

God kveld, fininger! Jeg håper dere har hatt en super helg så langt ♡ Gårsdagen var veldig rolig for min del, jeg ryddet i leiligheten og organiserte i klesskapet. Det er så deilig å få litt orden på ting! Blant annet har jeg hengt opp alle plagg som er nye, slik at det blir lettere å style sammen antrekk. Har også lagt ut litt nytt på Tise, så sjekk det gjerne ut! Sofiekvelland heter jeg der, som på de fleste andre steder.

Da jeg sist var i Oslo var jeg så heldig å få fikset neglene mine etter en lang pause. Jeg går fast til @lashedbylinni og hun holder nå til i en ny salong, Misbehave Beauty Bar! Salongen er så fin og ligger skikkelig sentralt til på Carl Berner.

Slik ser neglene mine ut! Denne gangen bestemte vi oss for å gå for elegante og klassiske negler, som passer til alt. Det er så deilig å ha fine negler igjen. 💕 Som dere vet bor jeg i Kristiansand og Linni holder til i Oslo, men det er virkelig ikke et problem, for neglene holder seg så godt. På bildet over her er neglene omtrent to uker gamle, og de ser fortsatt så fine ut!

Denne gangen har Linni lagt en ny form på neglene mine, som jeg liker skikkelig godt! De har en perfekt lengde og er mer ''firkantet'' en hva jeg vanligvis har hatt. Gøy å teste litt nytt!

Tidligere har hun lagt negler som disse

Vi har med andre ord prøvd litt forskjellig! De lekre blå neglene hadde jeg da jeg ferierte i Rhodos, og på bildet var de omtrent 2 uker gamle. Se så fine de har holdt seg! De gule & rosa neglene hadde jeg i påsken 2018, og jeg tror aldri før at jeg har fått så mange komplimenter for neglene mine. Slike må jeg ha igjen!

💙💛💗

Neglene til venstre hadde jeg i sommerferien i fjor, da jeg var i Bali. Perfekte sommernegler, lignende de jeg har nå! De til venstre er nyttårsnegler, som jeg virkelig elsket. De passet så bra til den kjolen jeg hadde på meg da, og hvem liker vell ikke litt ekstra glam & glitter på nyttårsaften!

✨ 💖

Hvis dere leter etter et sted å ordne neglene deres i Oslo, så vil jeg på det varmeste anbefale dere å dra til Linni. Hun leverer alltid og jeg har aldri gått ut av salongen misfornøyd. Det er en grunn til at jeg har gått til henne i så mange år!

Hva synes dere om neglene?

Liker

Kommentarer