NÅ ER DET SOMMERFERIE

Blog

Hei fine dere! Håper alt står bra til med dere alle 💓 Endelig er det sommerferie på meg og det kjennes veldig deilig! Jeg har vært så stresset de siste ukene og det har virkelig vært en tøff periode. Man skal ikke undervurdere hvor mye tid skole tar for å si det slik - og jeg har definitivt lært masse av denne prosessen! Jeg har gledet meg så mye til å kunne oppdatere dere daglig igjen, og i sommer skal jeg ta med bloggen på alt jeg gjør. Om 12 dager skal jeg på ferie til Rhodos og det tror jeg kommer til å bli en skikkelig eventyrirsk og morsom tur. Jeg forteller dere mer om hvorfor senere!

I dag har jeg bare slappet av og tatt det helt med ro. Jeg har skrubbet huden, tatt et langt bad, påført ansiktmaske og for øyeblikket sitter jeg med en kur i håret. Jeg har vært en skikkelig TV-slave og det er ingenting jeg heller vil enn å ta det 100% med ro i dag. Jeg har de siste dagene vært i en veldig dårlig form, alt stresset + dårlig døgnrytme + lite mat = vell, utslitt Sofie. Hodet mitt verker og jeg merker at jeg trenger å hvile meg for å komme meg ordentlig opp på bena igjen. Var hos legen en liten tur tidligere i dag og hun fortalte meg at når kroppen er så utslitt, så reagerer den litt på samme måte som hvis det er et virus/infeksjon i kroppen. 😳

Jeg har ikke fått tatt noen nye bilder enda, men kameraet skal bli med meg de neste dagene - så det kommer gradvis fler og fler oppdateringer. Tusen takk til alle som har tittet innom bloggen hver dag selv om jeg ikke har postet noe, det synes jeg er veldig koselig. Jeg ønsker dere en HERLIG dag videre!

Liker