my workout buddie

Mamma er en av de få som kan motivere meg til å gjøre alt. Jeg kan ligge i sengen i mens det er snøstorm ute og hun vil klare å få meg med på en løpetur, haha! Mamma er instruktør på ICON og har vært instruktør i 15 år. Hun har også jobbet som personlig trener og kan alt om riktig kosthold og har utrolig mange ideer til øvelser! Jeg er veldig heldig som har en så sporty mamma, som pusher meg til å gi alt og lærer meg nye ting hver dag. Som vår faste rutine trener vi mye på ferier og Gran Canaria var ikke et unntak. På ferier kan vi nyte alt naturen har å by på! Vi gjør alt fra å løpe trapper, jogge langs stranden, løfte steiner i stedenfor vekter, trene inntil palmer osv!

Min favoritt øvelse som kan taes overalt, da mener jeg overalt, er utfall. Foran tv-en på en yoga matte, i et trenings studio, på vei til postkassen en tidlig morning, i mens du venter på bussen eller som jeg foretrekker, ved en nydelig utsikt!

- Stående utfall -

- Øvelsen kan også gjøres slik / Bulgarske utfall -

Denne øvelsen trener beina, rumpa og kjerne-muskulaturen/balansen, og jeg kan garantere deg resultater om du gjør dette ofte! Ikke gi deg før det svir i rumpa, sier mamma - haha ;-) Ta feks 3 sett med 8-12 repetisjoner på hvert ben. Liten pause mellom hvert sett. Pass på å ha overkroppen oppreist gjennom hele bevegelsen, tenk at du henger i en tråd som er festet rett over hodet. Begge øvelsene er meget effektive, men bulgarske utfall er tyngre enn vanlige utfall (pga du har det bakerste beinet høyere opp) og utfordrer balansen enda mer. Å trene ute i Oslo nå er veldig vanskelig, så jeg skal forsette med å gjøre disse øvelsene hjemme. Et lite tips fra meg til deg; sett på en spennende film eller serie og konsentrer deg om det som skjer i mens du gjør øvelsen. Da merker du ikke like godt hvor slitsomt det er, og du får trent mere. Jeg håper du likte innlegget og at du får en super dag!

Pleier du å trene på ferier?

Liker

Kommentarer

Trine
,
Skulle gjerne ha trent der ja. Liker også utfall, og så er benkpress en av mine favoritter 😊
Synne
,
Elsker å trene på ferier 😊