my very first Trench coat

Fashion

Annonse // Innlegg i samarbeid med NA-KD.com

God kveld, fine dere! Håper dere har hatt en fin desember så langt 💐 For min del har det vært mye jobb, eksamener og julehandling. Endelig har jeg alle julegavene på plass, og det er så deilig!

Det virker som at dere liker når jeg viser frem outfits, så here we go again! Denne uken har jeg skaffet noe jeg tror er min aller første trench coat. Jeg har alltid ønsket meg en slik en, men aldri funnet den jeg føler passer meg perfekt (eller så har de vært utsolgt). På nettsiden NA-KD.com fant jeg endelig den perfekte. Fargen jeg har valgt er khaki, og det passer virkelig til alt! Fant en matchende og varm strikkegenser til å ha under også, link finner dere litt lenger ned.

Altså!! Synes dette antrekket ble så kult, og takket være genseren var det ikke spesielt kaldt heller! Vi går jo i mot bare kaldere og mørkere dager, men er sikker på at denne jakken kommer til å bli mye brukt på nyåret. Spesielt til våren! 🌱 Allerede planlagt hva den kan matche til, hehe.

Få 20% i rabatt på HELE nettsiden med koden ''kvelland20''. Koden er gyldig i en uke, men ting blir fort utsolgt så jeg ville ha sikret mine favoritter nå! NA-KD har et stort utvalg av motenyheter, rask levering og gratis klimakompensert frakt og retur.

Hva synes dere om antrekket?

Vi skrives mer på nyåret <3

Liker