My plans for November

Blog
November - Let's do this!

Jeg skal starte å trene igjen. Nå har det gått en god stund siden jeg sist ble sett på Elixia, og det blir jo en del bortkastede penger når jeg ikke er tilstedet! Jeg skal definitivt starte å trene nå som vinteren kommer, da jeg ikke har så alt for mye å gjøre - hehe.

Gjøre det bra på eksamen. Eksamen nr.2 er 22. November, så inntil det skal jeg øve og forberede meg så godt jeg kan. Jeg er veldig motivert til å gjøre det bra, og å få en god karakter og gode tilbakemeldinger - det gir jo en så herlig følelse! Jeg skal stå på så godt jeg kan :-)

Oppdatere bloggen oftere. Jeg er flink til å oppdatere Instagram og Snapchat i mens jeg er på farten, men ikke like flink med bloggen.. :( Jeg glemmer så alt for lett kameraet, men jeg elsker jo å vise dere bilder og skrive til dere, så kameraet skal nå få sin faste plass i vesken!

Work work work! Jeg trives godt med det jeg jobber med, og nå sikter jeg på ATEA jobben min! Jeg er ansvarlig for å arkivere reiseregninger og det er en super digg jobb å ha, for jeg elsker variasjon. Det er jo noe helt annet enn å blogge, hehe! I November skal jeg prioritere jobben og klare å finne en balanse i mellom jobb, blogg, skole og fritid!

Gå turer. Jeg er faktisk et skikkelig tur-menneske når jeg først er på tur, hvis man kan si det? Det er ikke så ofte jeg har tid og rekker å ta meg en tur, men når jeg endelig er ute, så vil jeg ikke inn igjen. Å gå turer med store skjerf, se på snøen falle fra himmelen og bli rosa i kinnene - idyll!

Fikse vipper og negler. Jeg liker å unne meg selv litt Sofie-tid der jeg drar å fikser vippene mine og lakker neglene, for da føler jeg meg fresh! Jeg har jo ikke veldig mye tid til å ordne med meg selv ellers, som regel kommer jeg ''ramlende'' inn i klasserommet helt usminket. Så å freshe meg litt opp, det ser jeg frem til!

Gjøre ferdig designet. Som dere kanskje kan se holder jeg på med litt endringer på designfronten og jeg gleder meg til at alt er klart og ferdig. Ser veldig frem til en ny header, som er mer passelig for årstiden - hehe!

Dra på eventer og oppleve nye ting. Eventer er noe jeg synes er skikkelig gøy å få være med på, for jeg elsker å møte nye mennesker! Å dra på eventer gir meg også muligheten til å skrive litt mer om spennende ting som skjer, så det er jo ett pluss. Jeg skal gå litt ut av komfortsonen min og bli flinkere til å si JA. Jeg har i en alt for lang tid holdt meg mye for meg selv, og det har medført at jeg har gått glipp av spennende ting.

Kvalitetstid med familie, venner og kjæreste! Jeg er omringet av så mange fantastiske mennesker, som jeg er utrolig takknemlig for at jeg har. Jeg gleder meg til jentekvelder, dater, taco nights med fammen og å bare slappe litt av også. Også skal jeg selvfølgelig kose massemasse med mine fine dyr og telle ned dagene til Desember ♥

Hva er dine planer for denne måneden?

Liker

Kommentarer

Sofie Kvelland
,
Hos Sol Elise 😃 Hun har en egen facebook side, som man kan søke på for å lese mer.
Sofie Kvelland
,
Har ikke fylt i på 6 mnd, men men 😃 Smak og behag!