My Latest makeup looks

Hair & Beauty

God kveld, dere!

Nå sitter jeg godt plassert i stuen og har tatt meg pause fra eksemenslesing. Jeg befinner meg i en ganske tøff eksamensperiode, og dermed har mine sosiale medier blitt nedprioritert. Jeg er veldig lei for det, men jeg håper at dere forstår at jeg må prioritere skole først. Heldigvis er jeg ferdig med alle eksamene mine den 6.desember, og da får jeg masse tid til å blogge igjen!

I Oktober lagde jeg en del sminkelooker, som jeg tenkte å samle opp i dette innlegget. Det er både glam og Halloween looks, og jeg vil gjerne høre deres meninger! Jeg har nylig startet med kreativ sminke, og jeg vet at jeg har masse å lære. Konstruktiv kritikk tas gjerne i mot 💗

1. Blue and Orange

Denne looken liker jeg så godt, for jeg synes kombinasjonen av blå og oransje er skikkelig kul. Jeg kommer definitivt til å fortsette med å lage flere fargerike looks og leke meg rundt med farger. I så mange år har jeg holdt meg til det samme gamle, og det er så gøy å utforske med sminke! Å lage en look med oransje og blå farger er noe jeg aldri før har gjort, og det blir heller ikke siste gangen jeg gjør det!

2. Wonder Woman COMIC INSPIRED Makeup

Min første Halloween look! Denne looken var så mye vanskeligere enn jeg trodde den skulle være, men herregud så gøy å lage! Jeg tror jeg brukte mellom 3 og 4 timer på denne looken, haha.. Det tar tid altså, men jeg synes aldri at det blir kjedelig. Jeg setter på en serie i bakgrunnen og bare koser meg i mens jeg prøver meg frem!

3. JOKER INSPIRED Makeup

Etter at jeg så den nyeste Joker filmen har jeg vært helt obsessed. Det er et eller annet ved denne karakteren som jeg finner sykt fascinerende, og jeg måtte selvfølgelig lage en inspirert look! Jeg tror aldri jeg har følt meg så kul & tøff før som jeg gjorde med denne looken, hahah! Jeg elsket også de grønne brynene og jeg føler de fremhevet min øyenfarge. Hvem vet, kanskje jeg lager en look med grønne bryn igjen?

4. Blue Pennywise

Pennywise var ekstra populært i år, så jeg bestemte meg for å lage en egen liten vri, inspirert av @rubygraham.mua på Instagram. Orginalen er rød, så jeg bestemte meg for å leke litt med farger og endte opp med en blå versjon! Denne looken var overasskende enkel å lage, og jeg synes resultatet ble ganske kult!

5. Pink Drip

Dette var nok den vanskeligste looken å lage. Å få til en 3D effekt krever mye arbeid og tålmodighet, og her er det mye forbedringsmateriale!

Men det er det jeg synes er så gøy med sminke, at det er kun kreativiteten som setter grenser. For hver look jeg lager lærer jeg noe nytt, og man blir flinkere for hver gang. Jeg ser at det jeg gjør ikke er såkalt ''perfekt'', men det viktigste er å kose seg med det man gjør og rett og slett lære nye ting på veien! Jeg gleder meg til å dele utviklingen videre med dere, og jeg skal selvfølgelig dele de tipsene & triksene jeg lærer meg. Jeg er så inspirert om dagen og det eneste jeg vil er å lage fler looks. Gleder meg til eksamensperioden er over så jeg kan fortsette igjen! Da skal jeg blant annet lage jul & nyttårssminke ✨

Hvilken look liker dere best?

Liker

Kommentarer

LoneBruKjaer
LoneBruKjaer,
Wow! Dødsfin sminke! 😊
nouw.com/lonebrukjaer