MY KIND OF ATM

Travel

Hey you guys! Da har jeg kommet meg tilbake i vanlige rutiner igjen og døgnrytmen har blitt en del bedre siden sist. Den jet-laggen jeg fikk når jeg kom hjem var helt forferdelig - haha! Kan ikke huske sist jeg sov så lite, jeg klarte nemlig ikke å sove før natt til i går.. Heldigvis er jeg kvikk igjen nå og ikke lenger en vandrende zombie. Nok om det! Nå skal jeg forsette å fortelle dere om New York, for den byen kan man ikke slutte å snakke om. Jeg har så mye å vise dere, let's go!

780 Lexington Ave, New York

Det jeg elsker mest med New York, er hvor sjarmerende og ''kreativ'' byen er. Cupcake ATM? Jeg digger det! Det er noe jeg hadde elsket om vi hadde i Norge, hvor herlig er det ikke å kjøpe seg en liten cupcake midt i shopping-pausen? Hehe. Vi jentene satt i hvert fall stor pris på denne Cupcake ATM, veldig Instagram vennlig og verdt turen - morsomt å se slike ting som dette midt på gaten!

Jeg var jo i New York med Marthe & Maren og flere av dere gjenkjente Marthe som min frisør, noe som stemmer! Jeg sa det til Marthe da vi var på en av restaurantene; ''Hvor kult er det ikke å tenke på at vi ble kjent fordi du ble frisøren min, og nå sitter vi plutselig her i New York som gode venninner?''. Jeg er så takknemlig for det vennskapet jeg og Marthe har fått. Å reise på turer sammen med en man også samarbeider med funker veldig bra! Det skal ikke legges skjul på at det var veldig deilig å ha med seg en som kan alt om hår, snille Marthe fikset håret mitt hver gang vi skulle ut og hjalp meg med stylingen. Lucky me! Maren er også en superskjønn jente, som jeg har vært så heldig å få bli kjent med ordentlig via Marthe. De to jentene altså, så fantastiske å reise med!

New York var for å feire Marthe og i dag har hun bursdag! Gratulerer så mye med dagen til deg, Marthe. New York var fantastisk med deg og jeg håper på mange fler reiser og opplevelser sammen. Du fortjener kun det beste og mer!

Hva synes du om slike Cupcake Atm?

Liker

Kommentarer

Katarina
,
Hvilket kamera bruker du? 😃 Du har så fine bilder!
Katarina
,
Hvilket kamera bruker du? Du tar så fine bilder!
Sofie Kvelland
,
Tusen takk <3 Jeg bruker et Olympus Pen og Iphone X!