my favorite workout routine

Blog
 

Hei fine! Nå tenkte jeg å vise dere noen av favoritt øvelsene mine, som jeg kjører hver gang jeg er på trening. Det er veldig mange som har spurt om et slik innlegg, så jeg håper dere blir fornøyde! Jeg legger mest fokus på lår & rumpe, og har funnet de perfekte øvelsene som får det til å svii i rumpa. Men, så er det viktig å ikke glemme de andre musklene, hehe. Enjoy!

NEDTREKK:

Nedtrekk er en øvelse for økt styrke og muskelmasse i ryggen, men den belaster også fremsiden av overarmene (biceps). Jeg blir så og si alltid støl av denne øvelsen, haha! Verker skikkelig i kroppen. Veldig enkelt å justere vekten og denne øvelsen repeterer jeg 10x4!

(sorry about the quality)

Benkpress er en veldig populær overkroppsøvelse og den belaster brystet, skuldrene og triceps brachii. Denne øvelsen har jeg nettopp startet med, men liker den veldig godt!

ASS'N LEGS:

Denne øvelsen er en stoor favoritt, det brenner virkelig i lårene skal jeg si dere! Jeg pleier å variere i mellom bredden på beinene, noen ganger har jeg de langt fra hverandre i mens andre ganger tettere, for å variere styrken. I denne øvelsen trener man både forside og bakside av lår & rumpe, samt at mage og rygg støtter opp og man bruker kjernemuskler :-)

Denne øvelsen kan man gjøre på ulike måter. Man kan strekke anhver fot og arm, eller en og en fot bak og justere høyden. Jeg synes det blir mye tyngre om jeg løfter foten høyt bak (derfor liker jeg dette best), men man kan altså variere litt som man vil!

Til slutt er det da det kjente: SQUATS! Jeg håper dette var til hjelp og at dere likte innlegget! Jeg prøver å trene 5-6 ganger i uken, enten bare kondisjon eller styrke med egen kroppsvekt eller vekter inne på et treningstudio :-) Jeg fordeler også litt øvelser, for eksempel en dag styrke bein og rumpe, en annen dag mest på overkroppen. Man må starte ett sted, husk det!

Liker

Kommentarer

Party Dresses,
I'm still learning from you, as I'm trying to achieve my goals. I absolutely enjoy reading all that is written on your blog.Keep the aarticles coming. I liked it!
leomahapoker.com
scrapebox fresh list,
Magnificent website. A lot of useful info here. I'm sending it to several friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you on your sweat!
www.seoclerks.com/user/web4you
new gadgets,
Thanks a bunch for sharing this with all of us you really know what you're speaking about! Bookmarked. Please additionally seek advice from my website =). We could have a link trade contract among us!
senagat-bank.org
Real Estate Business,
I do consider all the ideas you have offered in your post. They're very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are too short for beginners. May just you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.
economyeveryday.com/
Home Business,
Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
www.redcrosslincoln.org
you can check here,
[...]we came across a cool internet site that you could appreciate. Take a appear should you want[...]
indyarocks.com/blog/2601074/Major-Elements-
Stand Banner UK,
I've been checking out many of your posts and it’s good stuff. I will surely bookmark your internet site
www.youtube.com/channel/UCs3KOBeOuZMdA-Brr
Billionaire Mark Cuban,
Typewriter.. or. . “UROPYOURETER” . meaning ‘a collection of urine and pus within the ureter.’
lessonsfromtailopez.yolasite.com/
fotograf nunta,
Keep up the good work – looking forward to more posts.
imaginivii.ro/
Sofie Kvelland
,
Thank you!