my favorite skincare products

SKINCARE

Annonse // Noen av produktene er sponset

Håper dere har hatt en nydelig helg! Da var det søndag igjen og det er duket for å snakke om hudpleie. Jeg får stadig spørsmål om hvilke produkter jeg bruker til huden min på Instagram, og i dag skal jeg vise dere hvilke det er. Dette er mine absolutte favoritter for 2020, men det skal sies at ikke alle brukes samtidig eller hver dag. Variasjon er gøy og viktig!


Hudrens - REN Clean Skincare

Denne rensen bruker jeg fast både morgen og kveld, og den fjerner alt av smuss som ligger på ansiktet samt sminke. Til og med vannfast mascara! Denne rensen er roseduftende og smelter på huden når man masserer den lett inn. Ansiktrensen er tilpasset alle hudtyper og jeg kjøpte min på Vitus Apotek! Selv om jeg bruker sminke kanskje 1-2 ganger i uken, så passer jeg likevel på å rense ansiktet daglig. Det er viktig å huske å rense huden både morgen og kveld, for huden blir ofte utsatt for forurensing og bakterier.


Jelly Lotion - Waso Shiseido

Denne deilige gelé-lotionen påfører jeg etter jeg har renset huden, både morgen og kveld. Den føles lett på huden, og jeg klapper den forsiktig på med fingrene. Den gir fukt til huden innenfra og ut, og gjør at huden kan dra maksimal nytte av hudpleie produktene som følger videre i rutinen! Jeg er generelt veldig glad i Shiseido og synes alltid at produktene deres er gode og deilige!

Kan kjøpes her! Nå på 20% rabatt

Ceramide Capsules - Elizabeth Arden

Annonse: Disse kapslene her er virkelig helt fantastiske. De har den deiligste teksturen som føles helt nydelig ut på huden. Disse bruker jeg ikke hver kveld, men heller en gang i blant når jeg føler for det! Disse kapslene inneholder et retinolserum, som skal hjelpe med å redusere synligheten av linjer, gi en jevn hudtone og forbedre strukturen i huden. Jeg har alltid vært veldig glad i disse, da hver kapsel er til engangsbruk, de er parfymefri og biologisk nedbrytbare! Eneste ulempen er at de er relativt dyre, men jeg så nå at de har 25% på de hos Fredrik & Louisa.

Linken finner dere her!🌙

Ansiktskrem - GLAMGLOW

Denne kremen ble jeg tipset om av en god venninne og den gir en så utrolig fin glød til huden. Den har verdens beste lukt og jeg elsker resultatet den gir! Mye av gløden min denne sommeren har kommet fra denne kremen, da den fungerer som en lett highlighter. Den kan brukes alene, blandes med en lett foundation eller for eksempel som en liten ekstra finish på sminken. Jeg pleier også å dra den nedover halsen til kragebeinet, for å spre gløden litt.

Nattserum til øynene - Estée Lauder

Annonse: Dette øyeserumet bruker jeg hver kveld, og den tilfører fuktighet til huden i 24 timer. Serumet bidrar med å redusere synlige alderstegn, og gjør at huden rundt øynene ser silkemyk og strålende ut! Det skal også hjelpe med å lysne mørke ringer og forebygge aldring. Teksturen er utrolig behagelig og produktet kjennes deilig og avslappende å ha på huden! Selges på blant annet Kicks, med 20% rabatt nå!

Link finner dere her

Selvbruning til ansiktet - Glöd av Sophie Elise

Om sommeren prøver jeg å ikke sole ansiktet mitt så mye, og nå som vi går mot kaldere tider så er det perfekt å ha en selvbruning til ansiktet. Dette er tan drops, som gir en gradvis farge og skal blandes med en ansiktskrem. Jeg bruker denne 1-2 ganger i uken, og jeg synes den gir et så fint resultat! Veldig naturlig og fin glød, og jeg synes konseptet er helt genialt. Den gir ikke skjolder eller den typiske selvbruningslukten. Den tørker fort inn i huden, som gjør at man ikke merker at man har den på! Jeg personlig hater å være klissete i ansiktet, så dette produktet har blitt en stor favoritt hos meg.

Kan kjøpes her!

Ansiktskrem - Cosmica

Annonse: Dette er ansiktskremen jeg bruker til å blande med Tan dropsene! Denne bruker jeg også alene når jeg skal sminke meg og ønsker en enkel og fin base. Kremen gir massevis av fuktighet til huden og passer perfekt for de med litt sensitiv hud! Jeg har flere produkter fra merket Cosmica og de er så lette og deilige å bruke. Kan virkelig anbefale de!

Nå har dere da fått sett mine favoritter til huden, og jeg håper dere likte innlegget! Kanskje det kan være til hjelp hvis noen av dere er på jakt etter noen nye produkter. 💜

Er du opptatt av hudpleie?

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Så spennande! Eg elsker serien REN og har fleire ting der! Eg elsker toneren i den serien, anbefaler å teste den 😊
Nattserumet frå Estée Lauder kunne eg ha tenkt meg å prøve!
nouw.com/mariasinverden