my everyday makeup

Blog

1. Cathy Eyes Mascara // 2. Flytende eyeliner // 3. GOSH øyenbryn's kit // 4. Svamp til å påføre founadation // 5. Vippetang // 6. Foundation // 7. rød leppestift -// 8. YSL lepomade // 9. Sminkekost // 10. The Balm solpudder // 11. Rosa blush fra VS // 12. sminkekost fra Isadora

Denne foundation er veldig bra, elsker den!! Jeg sliter ikke med så mye urenheter, men er selvfølgelig noen ting jeg vil dekke. Huden min får en naturlig glød, foundatioen legger seg ikke ''oppå'' huden men smelter inn. Med andre ord gir den et veldig naturlig resultat! Den rosa svampen selges på VITA og er utrolig praktisk. Kan brukes til å påføre pudder, foundation, kremer ++. Mye rensligere enn å bruke for eksempel fingrene!

Dette solpudderet er favoritten, går ikke uten! Påfører solpudderet i pannen, ved haken og i kinnene, der hvor solen treffer slik at det skal se naturlig ut. Pudderet har litt glitter i seg, noe som gjør at man får en mye mer sommerlig glød. Sminkekosten fikk jeg fra iGlow.no for en liten stund siden, den er utroolig myk og god å påføre pudder med. Anbefales!

Denne blushen kjøpte jeg i November da jeg var i New York, har brukt det ca hver dag siden - se så lenge pudderet holder seg!! Elsker fargen og til vanlig pleier jeg å blande fargene, men hvis jeg skal ut tar jeg bare kosten på den mørke siden. Veldig smart! Og hvis jeg vil ha et mer naturligresultat påfører jeg litt av den lyserosa delen. Dette pudderet har også glitter i seg, noe jeg synes er kjempe fint. Kostet ikke mye pengene heller! Kan kjøpes her

Klarer ikke påføre mascara uten å ha brukt vippetang først, det er umulig med de vippene jeg har! Denne er i merket Lancome

Catchy Eyes mascaraen er utrolig bra, kosten er lagd slik at den skal treffe alle vipper og det gjør den! Treffer som regel bare nesekanten når jeg bruker andre mascaraer, i forsøk om å få mascara på alle vippene. Det slipper jeg heldigvis nå, haha! Eyelineren fra H&M er veldig bra, den holder hele tiden og koster bare 40 kr. Billig!!

Har fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg tegner og former øyebrynene mine. Det er forskjellig hele tiden! Jeg lover dere, de er forskjellige hveeeer dag. Som regel bruker jeg det øyenbrynssettet dere ser over her, fra GOSH. De har flere toner, noe som er veldig smart med tanke på at hvis bryna blir for mørke kan man justere fargen uten å måtte ta av alt. Det slet jeg mye med før da jeg brukte for mørk farge. Har lært av makeup-artister at fargen på øyenbrynene skal være noen toner lysere enn resten av håret, slik at øyenfargen din får ''oppmerksomheten'' isteden for brynene. Et lite tips!

Bruker veldig mange forskjellige leppestifter, spørs helt hvordan antrekket mitt er den dagen. Dette er i hvertfall de jeg bruker mest! En rødrosa leppestift fra Viva La diva og en vanlig lepomade fra YSL.

Svar på noen spørsmål:

Jeg bruker ca 20-25 min på å sminke meg, 8 minutter går til brynene.. Er så lei av å tegne dem, vurderer faktisk å ta makeup tattovering! Får se om jeg tør:) Ingen av produktene er dyretestet, (uten om lancome men ikke vippetangen) og de selges forsatt i butikkene. Ingenting er sponset (utenom sminkekosten) og alt er 100% min ærlige mening.

Liker dere innlegg som dette?

Liker

Kommentarer