My dream dress

Annonse // Innlegg i samarbeid med NA-KD Fashion

Hallo dere<3 Sist jeg skrev til dere fortalte jeg at høsten som regel er en rolig tid for meg, men det har den vist seg å ikke være denne gangen.. Jeg har så mange ærender hver dag og skal innrømme at jeg er litt bekymret for hvordan jeg skal få til alt - men samtidig koser jeg meg og trives med å ha mye å gjøre! Det er jo bare for en periode, men forhåpentligvis får jeg mer tid til å oppdatere dere etterhvert.

Nok om det! I dag ønsket jeg å vise dere min nyeste favoritt i klesskapet, nemlig denne dødslekre kjolen fra NA-KD.com. Jeg er utrolig glad i fargen rosa og jeg elsker (som dere vet) et fargerikt antrekk, så denne kjolen måtte jeg selvfølgelig ha!

Kjolen er designet av Hanna Schonberg i hennes kolleksjon for NA-KD Fashion, og jeg er så sinnsykt imponert over hvor bra kvaliteten er og hvor fint kjolen sitter på! Den er veldig behagelig, og man kan justere hvor tettsittende man ønsker at den er. Fargen er jo også helt fantastisk, og ser for meg at denne kjolen både er fin om sommeren men også på høsten/ mot vinteren!

Kjolen er dessverre utsolgt i fargen rosa, men den kommer og i en helt nydelig gulfarge som dere finner her!

Ønsker du litt ekstra rabatt?

Med koden ''Kvelland20'' får dere -20% i rabatt på nettsiden NA-KD.com. Koden er gyldig i én uke og jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt på nettsiden deres 💕De har dødsmye fint inne og der finner dere også masse inspirasjon til ulike looks for høsten! Hvis dere tar en titt på min Instagram @sofiekvelland kan dere se en haul der jeg viser flere lekre plagg fra nettsiden deres!

Nå skal jeg fullføre TO-DO listen min for i dag, før det blir litt serier og en tidlig kveld. Håper dere har det fint!

Hva synes dere om antrekket?

Liker

Kommentarer