My Beauty Favs!

Hair & Beauty

Hei fine lesere <3 Her forleden brukte jeg tiden min på å rydde i sminken og vaske rommet. I samme slengen tok jeg frem mine absolutt skjønnhetsfavoritter, som jeg skal vise dere nå :-) Produktene har vært favoritter veldig lenge hos meg og når jeg først finner noe jeg liker, så går det mye i det - hehe! Enjoy <3

Daisy Dream - My dream! Disse to parfymene lukter HIMMELSK! Designet er så fint og jeg har alltid en av de i veska med meg overalt jeg går.

Marc Jacobs Parfymen finner du her!

Min bryns redder, virkelig! Jeg pleier å bruke forskjellige produkter på øyenbrynene ettersom hvordan look jeg er ute etter, men jeg må alltid bruke Anastasia sine produkter for en siste finish på slutten! Denne anbefales virkelig.

Anastasia Dip Brow Pomade her!

Om sommeren er jeg ikke så glad i å bruke Foundation krem i ansiktet og da går det kun i pudder! BareMinerals sitt pudder legger seg fint på huden og dekker det som trengs, uten å legge et alt for tjukt lag på huden.

I.D bareMinerals pudder her <3

På leppene er jeg veldig glad i å bruke denne lipglossen fra Clarins, den er så liten og lett å ha med seg, samtidig som at den gir leppene et naturlig og fint resultat! Den lukter godt også, hehe.

Clarins Natural Lip Perfector her.

Nå som jeg har pause fra Vippe Extensions er det fake lashes det går i om jeg skal noe spesielt! Jeg bestiller vippene fra Ebay, og vippelimet som ofte følger med når man kjøper vipper synes jeg ikke at er så bra. Etter mange tips om Duo fra venninner har jeg blitt helt avhengig selv! Duo Vippelim er lett å påføre på vippene og limet holder vippene fast lenge :-)

Duo Vippelim her

Mange har spurt meg om hvilken mascara jeg bruker mest og det er denne! Jeg og mamma kjøpte 3 slike for 100 kr da vi var på vei hjem fra Kreta og siden da har jeg elsket de! Bøyen i vippetangen gjør at mascaraen ikke klumper seg og gir vippene et fint resultat.

Volum' Express Lash Sensational Mascara her

Hehe, dere kan nok se hvilke nyanser det går mest i hos meg.. Jeg er AVHENGIG! Den lyse nyansen påfører jeg lett under øynene, og den mørke nyansen bruker jeg til å fremheve kinnbein og nesebein.

Anastasia Contour Kit her, rimeligere kit her!

Oh my... Se på disse highlighterne dere! Her kan man virkelig eksperimentere, hehe! Det var blant annet dette highlight kittet jeg brukte som øyenskygge i den siste sminkevideoen min, her er det bare å være kreativ :-)

Kit fra Makeup Revolution og den fantastiske Mary-Lou Manizer!

Jeg har mange koster, men mine absolutt favoritter er 3 fra Real Techniques! De holder seg utrolig godt og er lett å påføre sminke med, uten at kosten ''flasser''.

Retractable Kabuki Brush finner du her! Denne bruker jeg til rouge i kinnene :-)

Kost som jeg bruker til solpudder, her!

Setting Brush her! Denne er helt fantastiiisk.

Dette var da mine sminkefavoritter, og jeg håper dere likte innlegget og anbefalingene mine! Jeg tenker å anbefale hud og hår produkter snart :-) Har du noen av de samme favorittene?

Vil du se noen av produktene i bruk? Sjekk ut sminkevideoen min Summer Glow

Liker

Kommentarer

Henriette
,
Har mange av de samme favorittene som deg. 😊 Bruker du noe fra Nuskin?
Sofie Kvelland
,
Herlig! 😃 Ja jeg har prøvd flere av produktene deres og liker veldig godt en foundation de har! 😃
Janita
,
Har du link til de vippene der? De var utrolig fine!!
Janita
,
Har du link til vippene? De var utrolig fine!!
Ann-Sofi
,
Jeg elsker mange av disse produktene selv. Og de highlighterne var sykt fine. Har du link til makeuprevolution?