morning tuesday

Blog

God tirsdagsmorgen, mine herlige lesere ♥ Nå har jeg nettopp våknet opp og koser meg i den nye silkekåpen min. Er det silkekåpe det heter, forresten? Hver gang jeg tenker på ordet <kåpe>, ser jeg for meg en ordentlig vinterkåpe - haha! I hvert fall, i kveld reiser jeg og mamma hjem og det har vært koselig å være her i noen få dager. Vi fikk tid for oss selv og i går ble det badstue og utendørs boblebad til kvelds! Har fått pustet litt ut i bakken samtidig som jeg enda bærer mye stress inne i meg, men nå er jeg mer opplagt til resten av skoleuken som venter :-)

Det blir deilig å komme hjem til Oslo, selv om jeg ikke har vært i Tromsø så veeldig lenge. Har store ønsker om å komme tilbake hit om sommeren og desverre ble det ingen nordlys på meg! Det må jeg få med meg neste gang, om jeg er heldig. Dere får ha en super dag videre, så oppdateres vi masse når jeg er hjemme igjen! Har noen ting jeg skal vise dere, hehe.

Hva er deres planer?

Liker

Kommentarer

Law Courses Online
Law Courses Online,
Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I'll certainly be back.
johann-burkard.org
sohbet numaralari
sohbet numaralari,
Hi there, just became alert to your weblog via Google, and discovered that it's actually informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate in case you continue this in future. Lots of folks will likely be benefited from your writing. Cheers!
www.bayansohbetnumaralari.net/
IP: 82.99.3.229