morning from nyc

Travel

New York tid: 06.00

Hei og god morgen! Dette innlegget er forhåndsskrevet, noe som er smart, med tanke på den store tidsforskjellen. Når dette innlegget er postet, sover jeg nok godt i hotellsengen etter en lang dag med handling. I dag var det sol her i New York, men jeg må bare legge til hvor fryktelig kaldt det er her. Det er faktisk en del kalderen enn hva det er hjemme i Oslo, og hver gang vi har kommet hjem etter handling har alle 3 hoppet i dusjen for å bli varme. Det var derfor en liten utfordring å ta bilder med fingre som istapper, men her er noen bilder fra i går . . ♥
Hva er deres planer for i dag? Straks kommer gårsdagens antrekk! STOR KLEM

Liker

Kommentarer

krogerfeedback,
Hi there, I read your blog on a regular basis. Your story-telling style is awesome, keep up the good work!
tinyurl.com/q5wvf93
krogerfeedback.Com,
Wow that was unusual. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say fantastic blog!
goo.gl/qjFqrA
krogerfeedback,
Somebody essentially lend a hand to make seriously articles I might state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular put up amazing. Excellent process!
j.mp/1M5EXDL