more like sisters

Blog

Hei alle fine!

I dag har Iselin vært på besøk, det var superkoselig som vanlig! Vi møtes desverre ikke så ofte, så når vi først gjør blir det veeldig mye snakking og tiden flyr unna. Mye som må oppdateres og gossip som må deles, hehe neida! Det er så fint å tenke på at vi har vært venner helt siden vi var små, de fleste nære venninnene mine har jeg blitt kjent med de siste to årene - mens Iselin har jeg kjent i snart 9 år. Vi har de morsomste historiene og når jeg tenker på alle de sykeste tingene jeg har gjort, så har jeg gjort de med henne. På barneskolen var det alltid meg og henne, vi kalte hverandre faktisk for kylling og loppe. Jeg var da loppe og er nok like nysgjerrige på dere angående hvor det kallenavnet kom fra, haha! Hver dag etter skolen dro vi enten hjem til meg eller henne, satte på en pizza, så på film og pratet hele kvelden.

Slik er det vel litt nå også ♥

Skal ta frem noen bilder fra da vi var yngre, hvis noen ønsker å se det. Er alltid morsomt å se hvordan vi har forandret oss!

Q: who is ''more like your sister''?

#sisters #hverdag #vennskap #ssbk

Liker

Kommentarer

krogerfeedback,
Asking questions are genuinely fastidious thing if you are not understanding anything fully, however this article provides nice understanding even.
j.mp/1QiLpLF
krogerfeedback,
Fantastic site you have here but I was wondering if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about here? I'd really love to be a part of group where I can get advice from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!
tinyurl.com/nqk27fs