Modell for Max Factor

Blog

Åh, nå skal jeg endelig fortelle dere noe jeg har dødd etter å fortelle! Den 5.juli var jeg og sto modell for Max Factor her i Oslo. Vi var 12 jenter som skulle bli til 6, hver jente fikk en look og juryen valgte ut 6 jenter med 6 forskjellige looker. De lookene skal representere den nye Wild Mascaraen og øyenskygge kolleksjonen til Max Factor nå i August! Jeg fikk en look som het ''amazonic'', som er en veldig tropisk og fresh look, perfekt om sommeren. Alle som var der fikk med seg en goodiebag, med sminken som ble brukt til den og den looken.

//bildet lånt fra Anniken

Her kan dere se de 6 utvalgte lookene:


Slik ble bildet mitt:
Er veldig fornøyd med bildet, synes det var litt kult at de valgte bildet hvor jeg hever det ene brynet, det gir jo bildet et mye større utrykk! Fant faktisk meg selv på Cubus i dag:


Haha, dere aner ikke hvor rar følelse det var! Fikk beskjed om at 9.august så vil bildene være ute på Vita, så var ikke forberedt på å se bildet da jeg gikk inn på Cubus. Morsomt er det jo! Synes det er dødsgøy å få være med på sånt, Max Factor er jo et kjent merke med masse fin sminke!

Hva syns dere? Likte dere looken?

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
I'm amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that's equally educative and interesting, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The problem is something too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy I stumbled across this in my search for something regarding this.
bit.ly/1M5EXDL