Mitt nyeste innkjøp!

Fashion

Hei strålende lesere! Jeg håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en fin start på dagen!

I går tok jeg turen innom Bryn Senter med Ingrid, for å handle inn litt ''nødvendigheter'' og annet stjæsj til Palmesus Festivalen. Med god hjelp fra min kjære vennine klarte vi å finne mye fint og det til en billig penge!

Når man skal finne antrekk til en festival, synes jeg at armbånd og smykker er ett must! Vi tok derfor turen innom Glitter og fant disse kule øredobbene og freshe armbånd.

Hvert armbånd var på hele 50% og de hvite øredobbene kostet kun 50kr!

Jeg har kun store sminkepunger og kjøpte derfor en rosa og søt en for 75kr på h&m. Beauty Blenderen kom på 20kr og solbrillene 100, disse da fra Glitter!

Den beryktede Kokosoljen måtte jeg kjøpe! Det skal visstnok være veldig bra for både kroppen, håret, negler og øyenbryn/vipper :-) Bio-Oil har jeg hørt utrolig mye positivt om og jeg selv sliter en del med strekkmerker på lårene. Det er ikke noe jeg skjuler eller skammer meg over, men jeg vil forminske det litt om mulig. Etter å ha testet denne kan jeg gjerne komme med en anmeldelse om det er ønskelig! Begge produktene kjøpte jeg på Vita.

Jeg er desverre en veldig u-strukturert person, som vil si at jeg surrer mye med avtaler og glemmer fort hva jeg skal gjøre. Jeg har tatt problemet i mine egne hender og investert i en fin notatbok, som skal være med meg overalt! Kjøpt på Tanum!

Etter flere måneder med bussturer uten musikk har jeg endelig kjøpt meg hodetelefoner! Jeg synes disse var veldig søte og skiller seg litt ut, så ingen andre kan ta feil av mine, mohaha. Fra Clas Ohlson, 150kr!

Her har vi da ''nødvendighetene'' - tørrshampo, sminkefjerner og tannbleking! Jeg liker å fjerne det øverste laget av sminken med våtservietter, og etter det renser jeg ansiktet. Våtservietter er også veldig deilig å ha med seg i veska hvis man vil fjerne sminken raskt! Hvite tenner kan jeg ikke skryte på meg av å ha for øyeblikket, jeg drikker veldig mye rødvin. . NEIDA! Det er ikke min ting, det er godteri som har skylden her.

Her har dere en hemmelighet: Jeg så Girl Crushet mitt Fanny Lyckman med denne toppen og jeg hermet. Det må da være lov? Jeg elsker den og synes den er så plain og kul! Du finner den her om du også vil herme som meg. (adlink)

Festival shoooes! Jeg digger virkelig disse og eier ingen par som ligner. Kule ikkesant? Disse fant jeg da jeg ferbrilsk lette etter sko på Junkyard og sleit som bare med å velge. Det er SÅ mange fine og unike sko der! Du finner de her ♥ (adlink)

Nye sneakers, my second love! At skoene er behagelige er veldig viktig for meg, jeg skal tross alt gå mye i dem! Disse skoene fra Adidas gir deg en følelse av å gå på skyer, haha! De finner du her :-) (adlink)

Nå skal jeg hoppe i dusjen (bokstavelig talt hoppe inn, jeg elsker å dusje) og så tar jeg turen til byen med en veninne! Ha en super lillefredag <3

Liker