Mitt første besøk hos Spraytanhuset!

Blog, Hair & Beauty
Hei fine! Nå tenkte jeg å fortelle dere om besøket mitt hos Spraytanhuset, der jeg fikk den fine fargen og gløden til bryllupet på lørdag. Dette var mitt første besøk der og med andre ord; første gang jeg testet ut økologisk spraytan! Jeg var veldig spent på hvordan det fungerte og selvfølgelig hvordan fargen kom til å bli. Jeg ble virkelig ikke skuffet! Med en gang jeg kom inn til salongen ble jeg møtt av søteste Anna Walentin, som skulle stå for sprayingen. Salongen var utrolig fin, de selger ulike produkter til huden om man vil shoppe litt og kommer man litt for tidlig, er det bare å slå seg ned i den deilige soffaen deres og lese magasiner!

Som jeg nevnte har man faktisk muligheten til å handle litt hvis man ønsker det! I salongen kan du kjøpe de anerkjente spraytan- og selvbruningsmerkene moroccantan, vani-t, vita liberata og sunspa. Du finner de også på nettbutikken, i salongen i Bergen eller hos en av deres forhandlere!

Sprayingen gikk veldig fint og jeg kom ut brun og fresh i huden! Spraytanhuset holder til i både Oslo og Bergen, jeg besøkte salongen deres på Majorstuen. Deres spraytan er økologisk og 100% naturlig, og inneholder vitaminer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter, som tilfører huden næring og masse fuktighet! Spraytan er et sunt og bra alternativ til solarium og vanlig soling, ved å unngå UV-stråling reduserer du også risikoen for hudkreft, rynker og andre hudskader :-) Det liker vi!

Dere kan bestill time her!

Liker

Kommentarer