Mitt beste skjønnhets tips

Hair & Beauty

// Annonse

H e i d e r e!

I dag tenkte jeg å dele med dere en av mine beste skjønnhets tips, nemlig det å ha hvite tenner! Det er lite som slår et skinnende hvitt smil, og jeg føler meg så mye finere når tennene mine er hvite. Det er dessverre en del som glemmer å ta vare på tennene sine, og misfargende tenner kan gi et inntrykk av dårlig helse. Det vil vi jo ikke! Jeg tok for en liten stund tilbake kosmetisk tannbleking hos Jessica i @salongoslo og jeg er så fornøyd med resultatet! Kosmetisk tannbleking er helt trygt og gir ingen bivirkninger, det er ingen smerte eller skade på tennene og best av alt; det tar kun 30 minutter!

Jessica er som mange av dere vet hun som fikser vippene mine og det var veldig gøy å prøve en annen behandling og. Jeg kommer definitivt til å forsette med å bleke tennene mine hos henne når det trengs, men det skal sies at behandlingen holder veldig lenge :-)

Jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere på samme behandlingen som jeg tok! Bruk koden ''SOFIEK'' og få tannbleking til 950 kr (verdi 1450 kr) så her sparer dere med andre ord en god del penger! Nå som fest sesongen snart starter passer det jo midt i blinken å freshe opp smilet, hehe!

L A S H E S L A S H E S

Jeg er så glad i vippeextensions og føler meg alltid freshere når jeg har ett sett med fine vipper. Jeg er en person som ikke orker å bruke mye tid på sminke om morningen og derfor er vippeextensions perfekt for meg! Som vanlig får dere 15% i rabatt på vippeextensions, hvis dere bruker koden ''SOFIEK'' (samme kode som på tannbleking) Salongoslo finner dere forresten i Karl Johans Gate 8!

Nå må jeg jobbe videre med eksamen, så blogges vi senere. Xx

Liker

Kommentarer