mine topp 8. flauser

Blog, Thoughts & Opinions

Da var det på tide å komme ut av ''skapet'' med noen flauser! Leste innlegget på 'Annijor' sin blogg for en liten stund tilbake og tenkte det kunne være gøy å henge seg på! Here we goo:

1. Speil eller gjennomgang? Jeg var og handlet på Vero Moda alene, rett før jul i fjor. Jeg fikk øye på en super fin topp og fikk lyst til å gå til andre siden av butikken for å se på den. Jeg går mot toppen og det jeg trodde var andre siden av butikken var egentlig et speil, så toppen var bak meg. Dere kan sikkert skjønne hva som skjer nå hehe. Lille meg ender opp med å gå rett inn i speilet, slår både nesa og pannen hardt, før jeg facepalmer i gulvet. Prøvde selvfølgelig å redde meg selv inn der med å små le litt, men jeg har aldri vært så flau som dette..

2. Gått inn i feil bil. Dette har desverre skjedd meg meg ikke bare én gang, men fire.. Jeg vet ikke hva det er med meg å sette seg inn i feil bil, men denne historien er nok den beste. Vi var på vei til hytten i påsken for noen få år siden og skulle stoppe opp på en bensinstasjon fordi jeg selvfølgelig var sulten. Jeg rasket meg inn og kjøpte en pølse og litt godis, før jeg løp ut igjen og rett inn i feil bil. Det som var ekstra flaut med denne gangen er at jeg faktisk satt meg oppå en annen liten jente, som satt foran i bilen der hvor jeg satt i våres. Så hun skreik. Jeg skreik. Passasererne skreik. The end

3. Sjekketriks went wrong. Denne flausen snakker vi i familien støtt og stadig om, for den er så utrolig morsom, synes jeg i hvert fall hehe. Flausen angår ikke meg i like stor grad som med mamma, men vi begge er enige om at det var en smuule flaut for begge! Dette var i 2012, jeg og mamma var på jentetur i Egypt og storkoste oss. Vi lå på stranden og skulle til å pakke sammen tingene å gå til leiligheten, i det en ganske ung kellner kom bort. Han satt blikket på mamma og sa ''Can I have a kiss?'' og mamma svarte tilbake: ''Monkeys? What is that?'' ettersom det var det hun trodde han sa. Vi lo til vi gråt og jeg må innrømme at jeg mobber henne litt for det enda, hehe.

4. Stopper ikke å snakke
. Denne håper jeg at fler kjenner seg igjen i, for dette skjer med meg alt for ofte!! Jeg er en skravlebøtte uten like, og det er alltid like flaut når personen du går med, stopper opp - uten at du får det med deg. Så ender du opp med å snakke videre, helt til det går opp for deg at det er ingen ved siden av.......

5. Wrong dad. Dette er en hendelse som skjedde når jeg var rundt 8 år og var i byen med familien. Det var en konsert ved akerbrygge så det krydde av mennesker rundt oss. Jeg vimset litt rundt som jeg alltid gjør og bestemte meg for å løpe bort til pappa for å gi han en klem. Jeg var jo så liten at jeg holdt det jeg trodde var min pappa rundt leggen, men så bøyer han seg og snur hodet mitt og sier ''der er pappen din'' i mens han peker på pappa. Da turte jeg ikke å si noe og gikk bort til familien, flau som bare det!

6. ''Vi er jenter!!'' Dette her var vell i 8ene eller 9ene klasse, en kveld jeg og Ingrid hadde sett på videoer av hvordan man sminket seg som Drake, Chris Brown osv. Facebook var full av disse videoene, så jeg og Ingrid tenkte å prøve det samme. Etter at både jeg og hun var ferdig, bestemte vi oss for å ta en tur til byen av alle ting. Vi dro til de største loker-plassene vi visste om, dro innom Mc Donald's, lurte folk og til slutt fikk vi erfart hvor vanskelig det kan være å være en gutt. Vi havnet selvfølgelig i bråk med noen eldre gutter. Når de kom mot oss med knyttnevene klare var det ikke vits å forsette skuespillet mer, så jeg og ingrid skrek ''Vi er jenter!!'' og jeg dro ut den lange blonde hestehalen til Ingrid. De lo av oss og ba oss dra, og vi var dritflaue resten av året.... HAHA!

7. ''Kan du ikke navnet til kjæresen din?''. Dette skjedde faktisk for noen dager siden, da jeg var ute med bussen og hadde kjæresten med. Folk begynte å skrive hilsninger og navnet sitt på taket i bussen og jeg tenkte det kunne være søtt å skrive mitt og kjæresten sitt. Etter å ha skrevet i taket, ga alle i bussen meg et kjempe rart blikk. Da jeg så opp i taket, så jeg at jeg hadde klart å skrive navnet hans feil ... Jeg kan jo selvfølgelig skrive navnet hans riktig, men når bussen homper i gatene og jeg stresser med å skrive fint, er det ikke like lett - hehe.

8. Feil russekort. Russebuksen min er full av russekort fra venner & bekjente og her om dagen kom det en liten gutt med faren hans, og spurte om ett russekort. Jeg klarte selvfølgelig å gi russekortet til en veninne av meg, som for å si det slik ikke holdt tilbake på de grove vitsene. Sønnen forsto ikke hva som sto på kortet, så faren leste det opp... Jeg tror han rakk å komme til ord nr 3 for han stoppet og sa til sønnen sin ''Nei, jeg forstår heller ikke'' og jeg endte opp med å måtte ta kortet tilbake og gi en av mine. Kleeint!!


Nå vil jeg veldig gjerne høre noen av deres flauser! Noen som har en skikkelig bra historie?

Liker

Kommentarer

All Terrain Vehicle,
My brother recommended I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!
www.httpnortheastoceancouncil.com
Banner Stands,
Hey there, You’ve done a fantastic job. I’ll surely digg it and personally suggest to my friends. I'm confident they will probably be benefited from this web site.
www.youtube.com/watch?v=Vn3c1s32xLQ
bed bug mattress cover,
Letting go of my past begins with changing my thinking. #positivity
www.bedbugmattresscover.net/
Alternative Education,
Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, great written and come with approximately all important infos. I would like to peer more posts like this .
www.jobs-ohio.org
Pet Insurance,
I've been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?
macraker.com
Used Cars For Sale ,
Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!
57tl3.com
Garden Design,
whoah this blog is wonderful i really like reading your articles. Keep up the great paintings! You know, a lot of individuals are searching around for this information, you can aid them greatly.
afterhourstrading5432.com
scrapebox fresh list,
But a smiling visitant here to share the love (:, btw great design and style .
www.seoclerks.com/user/web4you
physical health,
I'm still learning from you, while I'm improving myself. I definitely love reading all that is written on your website.Keep the tips coming. I enjoyed it!
www.ryanmartinbasketball.org/
gps tracking watch,
[...]below you’ll obtain the link to some web pages that we assume you'll want to visit[...]
www.i-m.mx/jigojobsin/jigojobsin/