Mine tanker går til ..

Thoughts & Opinions

//Screenshot fra vg.no

Mens en mor sørger over sin døde tenåringsdatter, sitter jeg - en annen tenåring i et annet land - og bekymrer meg over at jeg ikke har fått tatt fine bilder til bloggen eller laget den sminkevideoen jeg lovet sponsorene. Min mor igjen bekymrer seg over at vi kunne ha vært på samme sted, i Nice der terroren sist tok sine grusomme ofre. Men det var vi heldigvis ikke, vi var på rett sted. Dessverre var det mange andre som var på feil sted til feil tid - rett og slett ren tilfeldighet. Jeg tenker på hva som kunne skjedd dersom vi var der da lastebilen kjørte inn i folkemengden. Ville jeg klart å løpe unna? Ville jeg i det hele tatt vært i den folkemengden? Slike hendelser får en til å tenke, tenke over livet og hva som virkelig betyr noe. Hvordan sminken sitter, eller hvor fine bildene blir, er ikke viktig. Det viktige er å få slutt på denne terroren og det grusomme denne medfører seg. En viktig del av dette er jo da faktisk at vi ikke skal la oss skremme og å unngå å reise tilbake til der terroren fant sted. Hva vil skje med vakre Nice etter dette? Mange har nok fått seg en vekker, og hvis man skal finne en eneste positiv ting ved slike hendelser, må det være at det nettopp får folk til å tenke, og at vi står sammen mot ondskapen.

Som om ikke terroren i Nice var nok, så fikk vi dagen etter nyheten om et mulig statskupp i Tyrkia. Frykten steg - får vi 3. verdenskrig? Nyhetene tok helt av, og med tanke på hvor mange som ferierer i Tyrkia nå er det nok mange som bekymrer seg for de som er der. Mest sannsynlig kommer alle turistene seg hjem igjen, men hva med de som bor i landet? De må leve med usikkerheten og en ustabil fremtid. Ord blir fattige og jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si..

Liker

Kommentarer

Caroline
,
Veldig bra skrevet. ❤️ Der er noen kontraster men så bra at su kan sette ord på det.
Anna
,
Oj, jeg skvatt litt da jeg leste ingressen, men ser jo nå at du er like vakker innnvendig som utenpå <3 veldgi bra relfektert og skrevet.
Margrethe
,
Så bra skrevet. Hva tenker du som ung på fremtiden, er du redd for å reise? du er jo på en del reiser ser jeg på bloggen, har du vært i Tyrkia? Så du har vært i Paris, ville du dratt tilbake?