mine sko!

Fashion

Som sikkert maange av dere har fått med dere nå (hehe), er jeg en jente som elsker sko. Det er noe jeg virkelig ikke kan få nok av! Over her ser dere min ''lille'' samling, som flere av dere har ønsket å se. Tenkte å svare på noen spørsmål jeg har fått om sko i samme slengen!

Er det ikke vondt å gå i så høye heler som for eksempel JC?
Tvert i mot! JC er de skoene jeg går best i om jeg kan si det slik, de er behagelige å gå i og nå skal jeg fortelle dere en litt morsom situasjon! Her om dagen var jeg ute med veninner og vi så plutselig at bussen vi skulle ta kom nærmere og nærmere. Vi måtte spurte som bare det for å rekke den, og gjett hvem som kom først? Jenta med JC! Haha, så ja - de er absolutt gode å gå i, etter min mening.

Er det ikke kjipt å bruke så mye penger på... sko?
Dette er noe veldig mange gutter ikke forstår og sikkert enkelte jenter og, veel.. Jeg synes ikke det. Er fornuftig når jeg skal kjøpe sko, selv om jeg har mange har de fleste vært på salg eller til en billig penge! Sko kan ha en god kvalitet og være dødslekkre, selv om de ikke er de dyreste. Derfor er mitt tips til dere å gå til SALG, når det er salg i skobutikkene. Ellers bruker jeg ikke å kjøpe sko som kun passer til en anledning, men gjerne flere :-)

Kan du anbefale et skomerke?
Hmm.. Nå kommer jeg ikke på noen jeg vil anbefale, det er jo mange merker! Men fine sko til en rimelig pris: skoene fra Nelly, altså NLY!

Flere som er avhengi av sko som meg, hehe? *please si ja*

Liker

Kommentarer