Mine Jeffrey Campbell's

Blog

Har fått mange spørsmål om jeg kunne lage et eget innlegg om Jeffrey Campbells skoene mine. Selvfølgelig kan jeg det! Har fått helt dilla på skoene, og har planer om å bestille enda et par snart.. Shoeaholic er jeg!

Disse JC skoene fikk jeg av Ziwer i bursdagsgave, åå de er så fine! Har ikke fått brukt dem enda med tanke på at det enda er vinter, men til sommeren skal de brukes ofte. Flere som lurer på om de er vanskelige å gå i, det er de ikke! Man må ikke stå på ''tærene'' for dere som mente man måtte det!

Disse amerikanske JC fikk jeg da jeg var i Miami i sommer. Bestilte de på Nastygal og fikk dem levert til hotellet. Har ikke fått brukt disse så mye enda, men kan se for meg at de blir drit kule til en sommertopp/ nagleshorts eller noe!

Dette er de mest kjente JC, de er drit fine de også synes jeg! De passer jo til absolutt alt, og er veeldig behagelige å gå med. Brukte de på 17.mai og gikk med dem i 7 timer i strekk uten problemer! Så ja, de er faktisk gode å gå i!

Disse skoene er ganske like de over der igjen, fikk disse av pappa som han kjøpte i London for et år siden! De er mye større enn de andre Lita JCene, vet ikke helt hvilket par jeg synes er finest. Haha!

Dette er de fineste JC jeg har tror jeg, er så jævlig betatt av dem. De kjøpte jeg sist nå i New York! Har alltid ønsket meg disse skoene bare i sølv, men da jeg så dem i gull fikk jeg enda mer lyst på de. Er ikke like mange som har dem, og gullfargen gjør dem bare enda mer woow.

Husker desverre ikke hvor jeg har kjøpt skoene, men JC kan dere få kjøpt på Nastygal og Nelly som jeg vet om! Mange andre nettsider også, bare å søke på google. Ellers så selges det noen JC par på DNA også!

Hvilket JC par likte du best?

Liker