mine favorittserier

Blog

Frustrerte Fruer. Dette er en serie hvor man blir glad i karakterene (i hvert fall jeg), og showet har virkelig ALT. Serien er morsom, romantisk, spennende, trist og skummel. Jeg har sett alle sesongene 2 ganger hver, og jeg tror virkelig ikke at jeg noen gang kommer til å gå lei. Skuespillerne er kjempeflinke, og det skjer noe spennende i hver eneste episode. Tror aldri jeg har grått og ledd så mye av en serie før! Jeg elsker hovedrollene og det føles nesten ut som at jeg kjenner dem, haha. Gråt mer av siste episode av frustrerte fruer enn hva jeg gjør av titanic, sier LITT! Alle sesongene HER

Pretty little liars. En utrolig spennende og superbra serie, noe jeg er blitt helt avhengi av! Venter i spenning på at de neste episodene skal komme ut, men de kommer ikke ut før januar :-(.. Det handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Episode 1 starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Det er ikke den eneste meldingen de får, for å si det slik. Serien er allerede spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer. Har sett fler av episodene om og om igjen fordi de har vært så sjokkerende og spennende, denne serien anbefales!! Både morsom, søt, skummel og spennende. Dere får sett alle episodene HER.

L.O.S.T - for meg den beste serien noen sinne. Okei, jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal forklare denne serien, den er veldig vanskelig å forstå og så fort man tror man vet noe, tar man heelt feil. Lost er en serie jeg har sett på mye når jeg var yngre, og så sett den på nytt når jeg var blitt eldre - så denne serien har virkelig festet seg i meg. Den er utrolig bra og INMARI spennende! Den starter med en flyulykke, hvor flyet styrter på en øde øy. Ikke alle overlever, men de som gjør blir videre med på noe helt sinnsykt. Det dukker opp store avsløringer og hemmeligheter om øyen, syke ting man aldri kunne tenke seg til. Jeg vil anbefale denne serien for de som elsker spenning, den er virkelig verdt å sees! Jeg begynner nesten å grine når jeg ser på bilder fra serien, flere av scenene er så inmari triste og vekker minner hos meg. Husker så godt da jeg, mamma og broren min satt i stuen og så på Lost sammen, og jeg gjemte meg under teppet fordi jeg synes det var så skummelt. Kjærlighet oppstår på øyen og alt handler om å overleve. Så fort jeg er ferdig med PPL skal jeg definitivt starte å se denne serien på nytt! Dere kan se episodene HER

The vampire diaries. Dette er serien jeg følger med på nå, og jeg må inrømme at jeg likte den fra første stund. Serien får meg til å både le, gråte og den kan skremme vettet av meg. Noen ganger er serien utrolig romantisk og søt, mens andre ganger gir den deg frysninger. TVD handler om småbyen Mystic Falls, hvor overnaturlige skapninger som vampyrer, varulver og hekser holder til. Serien tar hovedsakelig for seg en kjærlighetstriangel mellom Elena Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore. Første episode viser Elena og hennes bror Jeremy fire måneder etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Man blir godt kjent med Elena og hennes liv som ikke akkuratt blir kjempe enkelt utover i episodene. Dere kan se alle episodene HER!

Hvilken serie er din favoritt? Jeg har også sett alle sesongene av 24, melrose place (anbefales!!!) og Grey's Anatomy!

Liker

Kommentarer

additional info,
I just want to say I am just newbie to blogging and site-building and absolutely savored you're web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You actually have outstanding stories. Kudos for sharing with us your blog.
www.lamulyearss.com
Seo en Manizales,
Great, thanks for sharing this blog article.Really looking forward to read more. Cool.
cie.calpoly.edu/members/paginasen6/bio/defa
suster gadget,
What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help different customers like its helped me. Good job.
www.ncbi.nlm.nih.gov/myncbi/browse/collecti
None,
This is one awesome blog post. Fantastic.
environment.phc.edu.tw/userinfo.php?uid=170
seks izle,
944446 869034This internet site is normally a walk-through you discover the details it suited you about this and didnt know who need to have to. Glimpse here, and you will undoubtedly discover it. 788887
www.nutrifriska.com/
escort bayan istanbul,
Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!
vue-forums.uit.tufts.edu/user/profile/3024
I really enjoy the post.Really looking forward to read more.
openflow.stanford.edu/forums/user/8793-unb
rental mobil surabaya,
While I was browsing today I noticed a great post concerning
environment.phc.edu.tw/userinfo.php?uid=171
sekis izle,
252088 390120Sweet internet site, super pattern , real clean and utilize genial . 910647
www.baffinfilms.com/