Mine favoritter fra Shein

Blog, Fashion

God søndag dere! Jeg koser meg nå i Flekkefjord, etter å ha vært på Palmesusfestivalen i Kristiansand :-) Mer om det oppholdet kommer på blogen snart :-) Imes jeg satt på toget til Kristiansand, laget jeg en liten kollasje med lekre og rimelige klær fra en av mine favorittnettsteder, shein.com. Fant ut at jeg har sykt mange klær derfra, og det er ikke så rart med tanke på prisen og hvor kuule klærne er. Fra litt over 100 lappen og oppover for et plagg! Mange har spurt meg om toll på varer fra shein (og ellers i fra utlandet) Det er ikke toll eller moms for varer for under 350 kroner. Sjekk ut Netthandel sin info og kalkulator for mer informasjon :-)

Adlinks: Strandkjole // Sort stroppeløs kjole // sort fuskepelsjakke // grønn fuskepelsjakke // Hvit dressjakke // Grå jakke // Blå og hvitmønstret kjole // Rosa kjole // Grå/hvit kjole // sort skinnjakke // grå genser

Dette var bare noen smakebiter, de har et utrolig bra utvalg på nettsidene deres med masse salg nå - check it out.

Ha en superfin dag videre - følg med i morgen for bilder fra Palmesus og Flekkefjord :-)

Liker

Kommentarer

Nina
,
Så bra. Visste ikke at grensa var økt fra 200 til 350kr! ???
Anna
,
Så mange fine plagg du har fra shein 😊 Tar det lang tid å få varene? Veldig bra den kalkulatoren på netthandel, da vet man hva man må ut med. Kan faktisk lønne seg å dele opp bestilling i to deler også.
Amalie
,
Hvordan er størrelsene i forhold til her? 😊