Min første gang..

Blog

Hei dere! Siden så mange har etterspurt et innlegg om ''min første gang'' og jeg har sett det på fler andre blogger så tenkte jeg at det kunne være morsomt å lage nå! Jeg sitter og ler for meg selv på jenterommet i mens jeg tenker på alt jeg har gjort og opplevd. Jeg håper dere synes dette er interessant å lese, for det var virkelig gøy å skrive det!

Min første bh... Kjøpte jeg i 4. klasse med besteveninnen min. De fleste jenter kan nok kjenne seg igjen i hvor stort det er å gå fra en tube-bh til en ordentlig bh, da er man virkelig voksen! Haha, så jeg og min veninne tok turen til senteret og betalte for en lik bh hver. Den var i den minste str-en, lyseblå og hadde hvite rundinger på seg. Vi gikk forsiktig bort til kassen og betalte med de lommepengene vi hadde. Den bh-en ble aldri brukt og satt ikke som et skudd akuratt, hehe ;-)

Min første ordentlige kjæreste... Det er faktisk min nåværende kjæreste! Vi har nå vært sammen i 3 og et halvt år, så det begynner å bli en god stund nå. Jeg har vokst opp med denne gutten og det føles godt å vite at han har kjent meg helt fra jeg var 15 til den jeg er i dag!

Min første ekstrajobb... Dette var en liten sommerjobb jeg hadde på pappa sin butikk Joker i Stamsund. Jeg og broren min elsket å jobbe på lageret, hente ut varer og rydde rundt i butikken. Drømmen var å kunne sitte i kassen, for det virket så kult å slå inn varer og hilse på kunder - hehe!

Mitt første kjæledyr.. Var to hamstre! Jeg har alltid vært veldig glad i dyr og da jeg var liten ønsket jeg meg alltid et hamster. Et hamster ble til to, og to ble til mange. Jeg husker det var så koselig når de fikk små hamsterunger, og den ene ungen levde faktisk i 5 år! Hamstere pleier å levere rundt 2 år, så det var veldig gøy :-) Er det noe jeg skal gi til barna mine når de vokser opp så er det hamstere, at jeg vokste opp med dyr lærte meg mye om ansvar!

Første sms-tabbe... Jeg har utrolig mange sms-tabber, så jeg kan desverre ikke huske den første, det må nok ha vært samme dag som jeg fikk min første mobil, haha! Men, jeg husker en gang jeg skulle sende en søt melding til min (nåværende kjæresten) da vi holdt på, hvor jeg fortalte han hvor mye jeg savnet han og hvor mye jeg gledet meg til at vi skulle møtes. Flinke meg klarte å sende denne til mamma i steden, så da ble ikke det hemmelig mer, hehe.

Første gang jeg farget håret... Valgte jeg å helbleke det og det resultatet ble IKKE fint. Dette var på barneskolen og de siste årene der var jeg veldig interessert i å utforske ulike hårfarger og frisyrer. Jeg hadde brukt lang tid på å se på farger på H&M og endte opp med en platinablond farge. Jeg er naturlig lysebrun, så håret endte opp hvitt i hodebunnen og resten av håret ble oransje! Husker mamma fikk sjokk da hun så meg..

Veldig glad for at det ikke er jeg som står i ansvar for mitt eget hår mer, hehe.

Min første tabbe med bryn.. Denne har jeg ikke 100% ansvar for, eller jeg har vell kanskje det. Jeg hadde klippet en veninne av meg sitt hår litt skeivt (med vilje woops), så hun tok hevn og barberte bort begge brynene mine. Bryn var ikke like viktig som det er den dagen i dag, så jeg gikk på skolen uten bryn jeg! Om det hadde vært i dag vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, haha!

Min første ordentlig piercing.. Har jeg i navlen! Nå skal det sies at jeg bare har en ordentlig piercing, hehe. Jeg gikk i 8ende klasse og hadde en del komplekser med navlen min av alle ting. En annen jente i paraellklassen min hadde nettopp tatt piercing og der gikk hun på skolen og viste den fine diamanten hun hadde i navlen. Jeg tenkte at dette ville bli veldig fint på meg, ettersom navlen min var noe for seg selv, hehe. Så, jeg dro til Oslo Body Art med mamma og tok piercing. Jeg hadde selvfølgelig bedøvelse så pysete som jeg er, og for de som lurte: jeg har forsatt piercingen i!

Min første girl crush.. Det var faktisk i sommer! I sommer fikk jeg endelig øynene åpne for Ruby Rose. For en dame! Nå snakker jeg sommerfugler i magen, haha. Jeg ble helt betatt av henne i Orange Is The New Black og siden da har jeg stalket henne på Instagram.. Kjæresten kommer selvfølgelig først, men hun er en god crush nr.2 altså! *Kremt*

Min første addiction... I 2012 fikk jeg min første ordentlig avhengighet, og den gikk til SKO. Jeg husker jeg dro til Florida med familien og kom hjem med over 9 par sko, haha .. Jeg elsket Jeffrey Campbell og målet var å ha så mange sko som mulig. For de som lurer brukte jeg sjeldent skoene, men den positive tingen er at jeg ikke trenger å kjøpe sko mer! Sko str er den samme, så jeg og mine veniner har masse å velge i mellom, hehe.

Del gjerne dine første ganger med meg, er så morsomt å lese! Håper dere likte innlegget, og lik det gjerne om dere vil ha mer av sånt!

Liker

Kommentarer

emilie
,
hvor er den blå kjolen/jumsuiten fra??? bilde nr 2 og 3
emilie
,
hvor er den kjolen fra???? bilde nr 2 og 3!!
Irina
,
Kjempefint innlegg 😃
Janina,
Elsker sånne innlegg ???
mgwc