Min 17.mai feiring

Blog

Hei, fine dere!

I dag tenkte jeg å fortelle dere om min 17.mai feiring, litt på etterskudd vell og merke - hehe. Jeg hadde en så fin dag med mine nære & kjære, og kunne ikke drømt om en bedre dag! Det startet med champagne frokost hos meg kl 09, jeg er generelt sett ikke en morgenfugl, men å stå opp tidlig på nasjonaldagen er jo noe man må! Flaskene ble poppet rett før kl 10 og alle gjestene hadde med seg litt mat hver, så det ble et stort frokostbord med masse digg mat. Lakseruller, salat, kyllingvinger, kjøttboller, foccacia, fløtegratinerte poteter - you name it!

Iselin hadde bakt Pavlova, som er min ultimate favoritt kake og den smakte helt himmelsk! Skulle ønske jeg kunne tatt en bit av den kaken nå, for den var så utrolig god.

Etter å ha spist oss gode og mette, satt vi oss ut på terrassen hos meg og hørte på musikk og koste oss. I år var det utrolig fint vær, og vanligvis kan man ikke forvente det på en dag som 17 mai. Føler det alltid ender opp med å regne, så jeg er veldig fornøyd med at solen skinte så mye hele dagen 🌻 Vi tok også litt bilder selvfølgelig, det er jo obligatorisk! Neste år skal jeg definitivt ha bunad, jeg synes det er så fint og jeg blir så misunnelig på de som har det. Det er jo så fint å se nordmenn i bunad!

Etter å ha vært hos meg et par timer, dro vi videre til byen og møtte kjent folk og gikk rundt der. Det krydde av mennesker og de fleste restaurantene hadde evig lang ventetid, så jeg og Nora dro hjem til meg og tok en aldri så liten napp. Vi var ganske så slitne da klokken hadde passert 18, så det var like greit! Deretter samlet alle seg igjen i 21 tiden og så feiret vi resten av kvelden. Jeg koste meg så mye fra start til slutt og det var ekstra koselig å feire 17.mai for første gang med Simen. ❤

Jeg håper dere hadde en HERLIG 17.mai og at dere har kost dere masse i helgen! Dere fortjener kun det beste og jeg vil gjerne høre mer om deres feiring 🍓

Liker