❄ MERRY CHRISTMAS ❄

Blog

Hei fine lesere! Jeg må først & fremst si; GOD JUL! Denne juletiden har vært utrolig koselig og fin, familie er så viktig for meg og derfor har jeg virkelig prøvd å nyte hvert eneste minutt med dem ♥ Det har ikke vært stort med tid til overs, så da får jeg heller fortelle dere om dagene som har gått nå! Jeg håper dere har hatt noen kjempe fine dager siden sist :-)

Lille julaften gikk til filmer (ofc!) og de siste forberedelsene med dekking av bord og andre ting. Jeg får jo nesten ikke sove kvelden før kvelden, ettersom jeg elsker Jul og nesten ikke kan vente, så det ble en sen kveld på meg. På selve julaften kom familien til oss, vi spiste pinnekjøtt som er min favoritt, åpnet gaver, hadde quiz og koste oss veldig!

Min fantastiske mamma ♥

Mamma sto for den nydelige julepynten og hun fikk virkelig huset til å skinne! Pappa sto for den fantastiske julematen og jeg og broren min sto for det tradisjonelle julekaoset ;-D Neida, hehe!

Gårsdagen gikk til julekos med denne berta her, min besteveninne Iselin! Vi tok litt bilder, pratet om alt & ingenting, spiste mer pinnekjøtt (♥) og koste oss. På kvelden var det tid for å dra til tante og onkel, der vi fikk servert MASSE god mat, herlig dessert og så ble det maraton av Kahoot-quiz'er. JEG VANT MUSIKK QUIZEN. Så var det sagt;)

Hvordan har de siste dagene deres vært? Stor juleklem fra meg!

Liker

Kommentarer