Markering for Bamse

Blog, Thoughts & Opinions

Bamse er en hund som er dømt til døden i tingretten fordi naboer misliker ham, selv om retten innrømmer at Bamse ikke har bitt noen, og Bamse blir beskrevet i mentaltester som en god representant for hunder. NOAH har sett flere tragiske eksempler på at hunder dømmes til avliving for episoder eller antagelser som gjør at deres rettsvern nærmest er ikke-eksisterende.

Bamses ankesak skal opp 20-21. august.

NOAH og jeg håper på rettferdighet for Bamse, og vi vil oppfordrer myndighetene til å sørge for at hunder og deres eiere ikke fortsatt skal være rettsløse. Vi krever endring i Hundeloven, slik at loven bygger på hundens adferd og formidler respekt for hunder.

Jeg håper så mange som mulig vil møte opp i markeringen for Bamse og alle hunders rettsvern, imorgen 17 august kl 16.00 foran Stortinget i Oslo! Det er så viktig at vi bruker våres stemme og jeg skal i hvert fall være der :-) Håper vi ses!!

Liker

Kommentarer

Kroger Feedback,
I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks
j.mp/1QiLpLF
compare credit,
Thanks for sharing, this is a fantastic article post. Want more.
chwilowo.pl/prasa/porownanie-chwilowek-kred