Mario Badescu Drying Lotion

Blog

For et par dager siden fikk jeg tilsendt noen produkter fra Karma, første produktet jeg valgte å teste ut var Mario Badescu Drying Lotion, som er et kvisemiddel. Kvisemiddelet behandler og tørker ut kviser over natten, og i begynnelsen var jeg litt skeptisk til dette. Har prøvd veldig mange kremer og midler som skal gi samme effekt, men som ikke har gjort det. Våknet opp i dag tidlig, tørket av middelet og urenheten var nesten helt borte. Høres ut som jeg skriver den reklamen nå, men dette er 110% ærlige meninger. Selv om jeg fikk produktet sponset, fikk jeg selv velge om jeg ville skrive om produktet eller ikke. Måtte bare dele dette videre med dere, virkelig et bra produkt som en burde invistere i om man sliter med kviser! Du får kjøpt kvisemiddelet her og nå koster det bare 179 kr, noe som er en billig penge!

Er det ikke typisk at man får en kvise rett før det store ballet? Klassebildet? Første daten? Isåfall er det veldig smart å ha dette kvisemiddelet på lur, det skal nok redde meg et par ganger haha!

Bruk en q-tips og stikk den nedi middelet helt til du når bunnen - så påfører du middelet på urenhetene dine! La det virke hele natten, og skyll av når du våkner. Veldig lett :-)

Noen som har prøvd Mario Badescu Drying Lotion før?

Liker

Kommentarer

Business For Sale,
Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I'll definitely be back.
www.redcrosslincoln.org
Lawful Interception,
I've been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?
www.jeanandabbottkauai.com