mangel på motivasjon

EVERYDAY

For en søndag.. Jeg våknet opp relativt sent i dag og fikk helt ut av det blå lyst til å rydde, så det var nettopp det jeg gjorde. Jeg ryddet og vasket i leiligheten, støvsuget alle rom og syklet deretter til butikken for å handle inn mat til frokost. Energien min var på topp og jeg følte meg skikkelig flink, helt til det sa pang.

Nå har jeg ligget i sengen i 3 timer og byttet på med å stirre i taket og på mobilen. Jeg har lyst til å ta meg en powernap for jeg føler meg utslitt, men jeg vil også sove tidlig - noe jeg vet at jeg ikke klarer om jeg sover nå. Jeg har en veldig kjip følelse i hele kroppen og kjenner at jeg er helt tom for motivasjon. Motivasjon til å gjøre noe som helst.

Jeg er tørst, men jeg orker ikke å reise meg for å gå til kjøkkenet og hente drikke. Jeg har en del ting på agendaen som jeg egentlig burde gjort. Men like vell, så ligger jeg bare her. Det humøret og energinivået jeg har nå er ikke noe behagelig i det hele tatt og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal komme ut av denne boblen heller. Jeg har de siste dagene slitt veldig med å sove om nettene, og jeg tror kanskje mangel på søvn og en dårlig døgnrytme er det som har fått meg til å bli så sliten.

Jeg bestemte meg først for å ikke blogge, ettersom jeg ikke har stort motiverende å komme med. Men, jeg tenkte også at det er viktig å vise alle sider. Dette er ikke første gangen jeg har en kjip og meningsløs dag, men det er nok en av de første gangene jeg faktisk deler det med dere. Det er få ting som er verre enn å føle at man ikke har noe som helst motivasjon eller inspirasjon, det gjør på en måte at alt på stopper opp.

For å være ærlig kommer jeg nok til å fortsette å ligge i sengen og ikke gjøre noe som helst, og når klokken nærmer seg 22 skal jeg legge meg. Så våkner jeg forhåpentligvis opp med et litt mer sprudlende humør enn hva jeg har hatt i dag. Beklager for at jeg ikke har prestert så bra på bloggfronten i det siste. Jeg er lei av å komme med unnskyldninger og dere er nok like lei av å lese det. Jeg vil produsere godt innhold til dere, så nå skal jeg ta meg sammen. Eller, i morgen skal jeg ta meg sammen.

Kanskje en god film vil hjelpe, det gjør som regel det. Eller å lese kommentarene jeg får av dere, det gjør meg i hvert fall veldig glad! Ønsker dere en fin kveld 💛

Liker

Kommentarer

Christine TD
,
❤️❤️ du er så flott Sofie! Ta vare på deg selv❤️
sofiekvelland
sofiekvelland,
Skjønneste du ❤️ Tusen takk for veldig fin kommentar, klem! ❤️
nouw.com/sofiekvelland
Silje
,
Nydelige deg <3 Stå på videre <3
sofiekvelland
sofiekvelland,
Tuusen takk ❤️ Stor klem!
nouw.com/sofiekvelland