MÅL for 2019

Blog

Hei, fine dere! Jeg håper dere har hatt en kjempefin jul og at dere koser dere masse om dagen - det gjør jeg! Det har vært utrolig deilig å koble litt av sosiale medier, og bare tilbringe tid med familien. Jeg har også fått sovet mye, så nå har kroppen mye mer energi!

Ettersom vi nærmer oss 2019, tenkte jeg å lage et aldri så lite innlegg om mine tanker om året som har vært, samt mine mål for det nye året! Det har skjedd utrolig mye dette året, og jeg vil tørre å påstå at dette året er det beste jeg har hatt hittil! Det har skjedd så mye gøy og livet mitt har endret seg skikkelig på flere måter. På Instagram har jeg nå delt noen høydepunkter med dere, så ta gjerne en titt der for bildedryss - sofiekvellandno heter jeg der! 💛

I løpet av 2018 har jeg både besøkt Bali for første gang og vært i USA og Hellas. Bali var helt fantastisk, og jeg skulle så ønske at jeg vlogget da jeg var der så jeg kunne sett tilbake på det! Jeg dro dit med skjønneste Aysen og vi hadde virkelig en helt fantastisk tur. Wow, som jeg lengter tilbake! Håper virkelig på fler turer med den jenta i 2019 ✨ Ellers så var både New York og Rhodos utrolig morsomme turer. Den ene turen var en jentetur, og den andre en skikkelig guttatur - så utrolig gøy å få være med på begge deler! Det har rett og slett vært veldig mye gøy som har skjedd det året her, både utlands og her i Norge - og nå er jeg klar for et helt nytt år!

Nå tenkte jeg å fortelle dere om mine mål for 2019, jeg holdt på å skrive 2018. Blir nok å surre litt i starten av året som jeg alltid gjør, men men! Let's go 😏

MINE MÅL FOR 2019:

- Poste minst en youtube video i uken. Jeg satser virkelig på Youtube i 2019 og jeg har så mange ideer til videoer jeg skal lage, som jeg tror blir kjempemorsomt! Jeg elsker å både filme og redigere, så det blir spennende å se hvordan jeg utvikler meg som en youtuber med tiden. Jeg håper i hvert fall at dere har lyst til å følge meg der! Kanalen min finner dere her forresten!

- Blogge oftere og bli mer personlig. Det siste halvåret har jeg ikke vært så flink med bloggen, og dette er noe jeg selv har merket og synes har vært kjipt. Jeg vil jo gjerne produsere bra og spennende innhold til dere som titter innom, så på denne fronten skal jeg virkelig skjerpe meg og ta tak!

- Reise til et helt nytt sted. Jeg er litt sånn at når jeg finner et sted jeg liker, så ''holder jeg meg der''. Derfor har jeg veldig lyst til å oppdage et helt nytt sted, som jeg aldri har vært i før! Jeg har for eksempel aldri vært i Danmark eller Italia, så det er jo en start. Satser dog på noe enda mer eksotisk, som Bahamas eller Maldivene og. Det hadde vært noe det! 😍

- Bli mer strukturert. Jeg mener å huske at jeg hadde dette som et nyttårsforsett sist og, og jeg må faktisk si at jeg har blitt flinkere! Det har vell noe med at jeg flyttet ut og ble tvunget til å bli mer selvstendig, haha. Jeg har fortsatt en vei å gå, så jeg setter det opp på listen for 2019 og!

- Få bedre kontroll på økonomien. Jeg vil ikke si at jeg er dårlig med økonomien min, men å få litt mer kontroll hadde heller ikke skadet! Det ble noe annet når man plutselig skulle betale for leie og handle inn all mat selv, hehe.

- Jobbe med meg selv. Jeg vil tro at vi alle har ting vi sliter med, og jeg har den siste tiden kjent mye på usikkerhet og stress. Dette er noe som vanligvis kommer og går hos meg, og jeg tror nøkkelen til å løse problemet er å gå inn i meg selv. Jeg har sett meg litt lei av å være så stressa og jeg skal virkelig gå dypt inn i meg selv for å finne tilbake til roen - om dere skjønner!

Til slutt vil jeg bare si TUSEN TAKK til alle som har fulgt meg igjennom 2018, for alle menneskene jeg har vært så heldig å få møte og for alle de fine minnene jeg tar med meg videre. Jeg setter så stor pris på at dere følger meg, og jeg gleder meg til alt det nye året har å gi!

Jeg vil ønske dere alle et utrolig godt nyttår - let's make 2019 our YEAR! ❤

Liker

Kommentarer